Open dag cosmetische dermatologie en flebologie

Zwolle – Het Isala Dermatologisch en Flebologisch centrum organiseren op zaterdag 5 oktober a.s. een open dag over cosmetische dermatologie en flebologie, van 10.00 tot 15.00 uur aan de Dr. Spanjaardweg 29 (gebouw A) in Zwolle. Bezoekers kunnen zich laten informeren en verschillende demonstraties bijwonen, zoals het opvullen van rimpeltjes en laserbehandelingen van pigmentvlekken. Iedere bezoeker maakt kans op een waardebon van € 150 voor een behandeling naar keuze. Parkeren is gratis.

Beide centra vinden het belangrijk dat er op een veilige manier gewerkt wordt, met zo min mogelijk belasting voor de patiënt. Bovendien sluiten beide centra met hun behandelingen aan bij de nieuwste ontwikkelingen. Het Isala Dermatologisch centrum werkt met ervaren en gespecialiseerde dermatologen en huidtherapeuten. Het centrum realiseert (kleine) veranderingen aan het uiterlijk, zoals het behandelen van (acne)littekens, verminderen van gezichtsrimpels, ontharen door middel van laserbehandeling of het verwijderen van couperose en pigmentvlekken.

Het Isala Flebologisch centrum is gespecialiseerd in de behandeling van spataderen. In het centrum werken vaatchirurgen en dermatologen nauw samen. Alle in Nederland gangbare behandelmethoden op het gebied van flebologie, waaronder geavanceerde laserbehandelingen, worden toegepast. Ook wordt er tijdens de open dag informatie verstrekt over de behandeling van lymfoedeem (vochtophoping). De behandeling bestaat uit verschillende therapieën die gecombineerd kunnen worden om zo het oedeem te verminderen en verergering te voorkomen.

Meer informatie: www.isala.nl/dermatologie en www.isala.nl/flebologie

Artikel delen:

Reageer