Kick-off SamenLoop voor Hoop Zwolle

Zwolle – Woensdagavond werd in Landstede Sportcentrum door wethouder Erik Dannenberg het officiële startsein gegeven voor de tweede editie van SamenLoop voor Hoop in Zwolle. Die editie zal in het voorjaar van 2014, op 24 en 25 mei, plaatsvinden.

samenloop-1.jpg 

Het betrof een informatieve avond, omlijst met terugblikken en amusement. Op deze manier wilde de organisatie de deelnemers en belangstellenden goede informatie geven om zich als team of individuele loper in te schrijven. De organisatie van het evenement bestaat volledig uit vrijwilligers. Achter de schermen wordt al maanden gewerkt om van deze editie van de SamenLoop een nog groter succes te maken dan de première van vorig jaar. Wethouder Erik Dannenberg onthulde tijdens de kick-off de wisseltrofee die op 25 mei zal worden uitgereikt aan het team dat het meeste geld bijeen heeft gebracht.

samenloop-4.jpg

samenloop-3.jpg

samenloop-2.jpg 

 

De KWF SamenLoop voor Hoop Zwolle is een 24-uurs wandelevenement waarbij teams in estafettevorm een etmaal lang over een parcours op het terrein van Landstede Sportcentrum (Hogeland 10, Zwolle) wandelen, als symbool van de voortdurende strijd tegen kanker. Alle deelnemers proberen zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

“Dat we het startsein al 7 maanden voor het evenement geven, geeft de deelnemers dus ruim de tijd om allerlei inzamelingsacties op touw te zetten,” zegt initiatiefneemster Anneke Meeuwisse. “Nieuw dit jaar is de laagdrempelige mogelijkheid om online in te zamelen zodat mensen ook hun Facebook-vrienden of digitale netwerk kunnen vragen hun team tijdens de SamenLoop voor Hoop te steunen.”

 

Artikel delen:

Reageer