Landstede studenten werken op IJsselshow

Zwolle – Zo’n duizend honden worden er per dag gekeurd en geshowd op de aankomende IJsselshow op 5 en 6 oktober. Veertig mbo-studenten van de meest uiteenlopende opleidingen van Landstede helpen in de organisatie van de show. Voor hen is het een mooi evenement om de benodigde praktijkervaring op te doen. 

 

Zo zijn studenten van de opleiding Transport en & Logistiek vorige week begonnen met het schrijven van een logistiek plan voor de opbouw van de IJsselshow. Zij werken, gedurende drie weken, twee dagen per week op locatie. Daarnaast zijn groepjes mbo-studenten van de opleiding Coördinator Beveiliging  begonnen met een RI&E (Risico-Inventarisatie en Evaluatie) en het schrijven van een beveiligingsplan. Tijdens een rondleiding in de IJsselhallen ontvingen de studenten de benodigde informatie. Verder zijn studenten van de opleiding Transport & Logistiek, allen met een heftruckdiploma, betrokken bij de opbouw van het evenement.

Voorafgaande aan het evenement wordt op de vrijdag voor vijftig gasten een luxe 4-gangen diner verzorgd door koks en gastheren/gastvrouwen in opleiding. Dit diner vindt plaats in het Kynologisch Centrum. Tijdens het evenement werken hosts/hostesses mee, staan er gastheren/gastvrouwen op het ereterras en worden kinderen geschminkt door studenten van de opleiding Recreatie. Ook de beveiliging ter plekke wordt, onder aansturing van Bloemink Security, uitgevoerd door studenten van Veilig & Beschermd.

Artikel delen:

Reageer