Concert Eefje de Visser verplaatst

Zwolle – Donderdagmorgen is bekend geworden dat Eefje De Visser ziek is waardoor het optreden van aanstaande vrijdag in Zwolle helaas niet door kan gaan. 

Eefje geeft aan hier zelf ook enorm van te balen, maar gelukkig heeft Hedon razendsnel kunnen schakelen en een nieuwe datum kunnen vinden. Zondag 20 oktober zal de Singer / Songwriter alsnog optreden in de Suyderseezaal van de IJsselhallen in het kader van haar ‘Het Is’ tour. Reeds gekochte tickets blijven ook voor de nieuwe show geldig. Kan je niet? Dan krijg  je natuurlijk je geld terug. Tickets gekocht bij Plato kunnen daar ook weer worden ingeleverd. Heb je online een ticket besteld of een kaartje gekocht tijdens de promotieactie op het Stadsfestival stuur dan even een mailtje naar tickets@hedon-zwolle.nl. Tickets retourneren kan t/m 11 oktober.

Over Eefje De Visser
Twee en een half jaar na het succesvolle debuutalbum ‘de Koek’ brengt singer/ songwriter Eefje de Visser haar tweede album uit getiteld ‘Het is’. Over de eerste plaat waren de critici lovend: ‘Vernuftig’, ’gedurfd’ en ‘loepzuiver’ werden genoemd. Met ‘Het is’ slaat ze een nieuwe maar vertrouwde weg in. Eefjes warme stem en eigen geluid krijgen alle ruimte. Het album ademt rust, maar de onverwachte melodieën en tuimelende teksten blijven aanwezig. 

De singer-songwriter staat bekend om haar onvoorspelbare liedjes met een nuchtere, melancholische sfeer, en intense live-optredens. Met haar debuutalbum "de Koek" liet Eefje de Visser een nieuw, authentiek geluid horen in de Nederlandstalige popmuziek.

EEFJE DE VISSER
support: ELIJAH

Locatie                        : Suyderseezaal (IJsselhallen), Zwolle
Wanneer                    : Zondag 20 oktober (NIEUWE DATUM!)
Open                          : 20:00 uur
Aanvang                     : 21:00 uur 
Entree :                       : € 15,00

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via Plato en www.hedon-zwolle.nl en aan de avondkassa bij de IJsselhallen voor aanvang van het concert. 

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer