De Phoenix doet mee aan natuurwerkdag

Zwolle – Op zaterdag 2 november 2013 tussen 10.00 en 14.30 uur  is er weer de landelijke natuurwerkdag. RK Jenaplanschool de Phoenix doet hier aan mee.

Naast de school is een stuk onbebouwde grond, die helemaal dichtgegroeid is. In samenwerking met een aantal ouders en Landstede is een plan ontwikkeld om van deze wildernis een speel- en ontdektuin van maken. Voordat dit gerealiseerd kan worden en de kinderen in de tuin kunnen gaan spelen is er snoeiwerk nodig. Op de landelijke natuurwerkdag kan iedereen komen helpen snoeien. Vele handen maken licht werk! Alleen of in een groep, iedereen is welkom,al is het maar voor een 1 of 2 uurtjes. Een ieder die de Phoenix komt helpen, wordt verzocht eigen laarzen,snoeischaar en handschoenen mee te nemen, de school zorgt voor koffie en een versnapering! De Phoenix is te vinden aan de Zalmkolk 2 in Zwolle Zuid.

Je uitleven in de tuin bij de Phoenix of ergens anders in het Nederlandse landschap? Geef je op voor de Natuurwerkdag! Dé dag dat steeds meer mensen aan de slag gaan door te snoeien, zagen etc. op de mooiste buitenlocaties van Nederland. 

 

Jezelf, vrienden en familie aanmelden voor een gezellig dagje onder elkaar… samen met 13.000 anderen? Kijk op www.natuurwerkdag.nl.

Artikel delen:

Reageer