Grote beurs voor tweedehands kleding

Zwolle – Kledingbeurs ViaVia vindt plaats in wijkcentrum Bestevaer (Trompstraat 10b) op zaterdag 19 oktober van 09:30 – 13:00 uur. Dit is de grootste heren- en dameskleding beurs in Zwolle e.o. Er is een grote hoeveelheid mooie tweedehands kleding te vinden van maat 34 t/m 52 en in alle stijlen.

“Dit is dé gelegenheid om je kledingkast voor een prikkie winterklaar te maken. Alle kleding hangt netjes en overzichtelijk op rekken, gesorteerd op maat en soort. Naast de gewone heren- en dameskleding zijn er ook accessoires, positiekleding, feestkleding en tassen, en nog veel  meer!” Er zijn spiegels en paskamers en ook is er een pinautomaat aanwezig. Er worden met de beurs twee goede doelen gesteund: Kledingbank Zwolle en Stichting Kids Zwolle. De beurs draait volledig op vrijwilligers.

Wil je een dag(deel) komen helpen?  Je krijgt dan voordeeltjes zoals shoppen voordat de beurs open gaat, zodat je eerste keus hebt. Kijk op de site voor meer informatie.

“Heb je nog leuke kleding in je kast die je niet meer draagt? Breng het in!” Inbrengers ontvangen bij Kledingbeurs ViaVia 70% van de opbrengst. Om in te kunnen brengen is wel een verkoopnummer nodig. Kijk voor meer informatie op de site: www.kledingbeursviavia.nl.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Zijn er nog meer beurzen rond deze periode van het jaar? Ik heb nog oude kleding liggen waar ik wel vanaf wil en misschien kan ik dan ook nog wat nieuws op de kop tikken! Let me know!


    Maak melding

Reageer