Vrouw mishandeld door onbekende man

Op de Corellistraat is dinsdagnacht 25 juli , rond 03.45 uur, een 20-jarige vrouw uit Zwolle mishandeld door een onbekende man. De vrouw wilde de toegangsdeur van haar woning openen, toen de onbekende haar op de schouder tikte. Vervolgens begon hij op haar in te slaan en te schoppen. De vrouw viel hierdoor op de grond en verweerde zich door terug te schoppen.

Op een gegeven moment liep de man weg, deed iets over zijn hoofd en kwam weer terug. Hij begon weer op haar in te slaan en te schoppen. Doordat enkele buren reageerden is de man weggelopen richting de Durantestraat. Vervolgens heeft de man zijn auto gepakt en is weggereden richting de Klooienberglaan en daarna richting de Palestrinalaan. De man was tussen de 1.70 en 1.80 meter lang, hij had een lichte huidskleur, donkere ogen en droeg een beige jas en donkere broek. Hij is weggereden in een kleine donkere auto. Eventuele getuigen, die de politie nog niet gehoord heeft, worden verzocht contact op te nemen met de politie op 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Hij is weggereden in een kleine donkere auto.

  Schiet lekker op zo, midden in de nacht zijn alle auto’s donker. >:(
  Waar moeten we aan denken? Zwarte mini? Peusjow ( ;))? Micra?
  Nog iets meer daderindicatie?


  ⚠️ Meld

 2. Maar niet alle auto’s zijn klein.Dus sommige modellen sluiten we dan al weer uit.Kijk alweer een stap verder.Goed recherchewerk begint met uitsluiten van wat niet mogelijk is.


  ⚠️ Meld

 3. LOL
  Toch lijkt dat weer simpel, maar is het toch niet.
  Voordat jullie mij verdenken: Mijn auwto is zwart en ik vind mijn ook te klein. Met een fiets erin istie al weer vol. Moet toch minstens een SUV hebben ofzo tegenwoordig 😉


  ⚠️ Meld

Reageer