C.S.V. Ichthus verwelkomt dertig nieuwe leden

Zwolle – Tijdens en na de introdagen van de Christelijke Studentenvereniging Ichthus Zwolle hebben maar liefst dertig studenten zich ingeschreven als nieuw lid. Voor de vereniging is dit boven verwachting veel. Voorzitter Else Verduijn vertelt enthousiast: “Het is heel gaaf om te merken dat er zoveel studenten zijn die God actief bij hun studentenleven willen betrekken. Het stelt ons erg gerust dat de nieuwe regelingen van de overheid blijkbaar niet leiden tot minder leden voor christelijke studentenverenigingen.”

 

Na vijf introductieavonden begint het verenigingsleven weer volop. Tijdens de laatste introavond konden nieuwe leden zich inschrijven om deel te nemen in een commissie om op die manier hun steentje bij te dragen. Verduijn: “Het viel me op hoe betrokken onze nieuwe eerstejaars nu al zijn en hoe graag ze actief willen zijn binnen de vereniging. Er zijn zelfs nieuwe leden die zich voor twee of drie commissies hebben ingeschreven.”

Start verenigingsseizoen 
Komende donderdag presenteert bestuur Verduijn tijdens de Algemene Leden Vergadering haar beleid aan de vereniging mét haar nieuwe leden. Bestuur Verduijn geeft sinds afgelopen juli leiding aan C.S.V. Ichthus Zwolle. Op acht oktober gaan de kringen weer van start. Ichthianen komen dan elke week bij elkaar om samen te eten, Bijbelstudie te doen en persoonlijke ervaringen uit te wisselen. Op die manier wil Ichthus studenten een veilige en bovenal gezellige plek bieden waar ze kunnen groeien in hun geloofsleven. Ook is Ichthus de ideale plek om vriendschappen op te bouwen, zodat studenten een onvergetelijke studententijd kunnen hebben. 

 

Naast de kringavonden organiseert Ichthus een scala aan andere activiteiten. Hierbij valt te denken aan de interactieve geestelijke avonden, maar ook het liftweekend en het Sponsor Nacht Volleybal Toernooi staan op het programma. Daarnaast ontbreken uiteraard gezellige soosavonden niet!

 

Ichthiaan worden 

Ben je nieuwsgierig geworden? Je kunt nog steeds lid worden! Eerst een avondje komen kijken kan natuurlijk ook. Meer informatie vind je op onze website: www.ichthuszwolle.nl

Artikel delen:

Reageer