Actie De Verre Naasten levert 12.500 euro op

Zwolle – Medewerkers van De Verre Naasten in Zwolle werkten afgelopen donderdag en vrijdag 24 uur achter elkaar om geld in te zamelen voor kerken in Oost-Afrika. Om 9.00 uur vanmorgen werd de actie afgesloten met ontbijt en is de voorlopige eindopbrengst bekend gemaakt; ruim 12.500 euro voor kerken in Oost-Afrika.  

 

foto_6.jpg

“Tegen drie uur ’s nachts sloeg de vermoeidheid bij een aantal collega’s behoorlijk toe” vertelt Klaas Harink, directeur van De Verre Naasten. “Gelukkig hadden we een vol programma, waarin we het werken afwisselden met workshops en activiteiten om wakker te blijven. Anders hadden we het niet volgehouden”. Harink is blij verrast door de opbrengst. “We hoopten op 10.000 euro, maar het is veel meer geworden. Geweldig om zo’n betrokkenheid te merken, ook in alle reacties en bezoekjes die we ontvingen.” De opbrengst van de actie gaat naar zusterkerken in Congo, Kenia en Oeganda, voor ondersteuning van hun evangelisatieprojecten en maatschappelijke activiteiten. Wereldwijd
De Verre Naasten is de landelijke organisatie voor Zending & Hulpverlening van de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt. Samen met en namens de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt ondersteunt De Verre Naasten kerken wereldwijd die in woord en daad Gods liefde bekendmaken.

Artikel delen:

Reageer