Snuffelen in de IJsselhallen van Zwolle

Zwolle – In het weekend van 5 en 6 oktober opent IJsselhallen Zwolle haar deuren voor twee druk bezochte evenementen. Bezoekers kunnen een kijkje nemen bij de internationale hondententoonstelling, de IJsselshow. Op zondag 6 oktober snuffelen er vervolgens vele bezoekers op de Snuffelmarkt. 

 

ijsselshow_img_9257.jpg 

 

De IJsselshow is een internationale hondententoonstelling van de Stichting Organisatie Hondententoonstelling Zwolle (SOHZ). Hier worden de mooiste rashonden tentoongesteld en gekeurd. Dit evenement is niet alleen interessant voor mensen die bezig zijn met kynologie, maar ook voor iedereen die de hond een warm hart toedraagt. De IJsselshow staat bekend als de best georganiseerde hondententoonstelling van Nederland. De IJsselshow wordt afgesloten met een verkiezing voor de beste honden van de verschillende rasgroepen. Zondag 6 oktober wordt tenslotte de beste hond van de gehele tentoonstelling gekozen.

Dé Snuffelmarkt van de regio

Op zondag 6 oktober vindt in IJsselhallen Zwolle dé Snuffelmarkt van de regio plaats. Tijdens deze binnenmarkt kunnen bezoekers  een dagje rondsnuffelen langs de honderden kramen, waar een groot aanbod van oude en nieuwe artikelen te vinden is.

 

Meer informatie

De IJsselshow is op zaterdag 5 en zondag 6 oktober geopend van 08.00 tot 17.00 uur. De entree is voor volwassenen bedraagt € 8,00. Kinderen, 65+ en honden betalen € 5,00 entree.

 

De Snuffelmarkt is op zondag 6 oktober geopend van 09.00 tot 16.30 uur. De entree bedraagt € 4 voor volwassenen. Kinderen tot 12 jaar en volwassen boven 80 jaar hebben gratis toegang.

Artikel delen:

Reageer