Beroving bij pinautomaat Nieuwe Deventerweg

Zwolle – Zaterdagavond 28 september werd op de Ceintuurbaan een 18-jarige Arnhemmer aangehouden en ingesloten voor diefstal met geweld. Hij had een 17-jarige man uit Opmeer (zwaar) mishandeld en beroofd bij een pinautomaat op de Nieuwe Deventerweg.

De man uit Opmeer wilde een telefoon van de Arnhemmer overnemen en ging hiervoor geld pinnen. Het slachtoffer verklaarde dat alles zwart werd voor zijn ogen nadat hij zijn pincode had ingetoetst. Een vriend vond hem buiten kennis bij de pinautomaat. Na grondig onderzoek van de politie en verklaringen van getuigen bleek de Arnhemmer hem te hebben mishandeld en beroofd van zijn portemonnee. Later bleek dat er een bedrag van 250 euro van zijn rekening was afgeschreven. De verdachte werd aangehouden en ingesloten voor nader verhoor. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en tegen de Arnhemmer wordt proces-verbaal opgemaakt. 

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Wellicht een student

  Van studenten mag toch enige intelligentie verwacht worden?
  Zulke deals doe je toch niet met onbekenden s’avonds buiten in het donker?
  Of je bent heel erg naief, of je zit zelf ook in dit soort duistere zaakjes, in ieder geval stinkt dit verhaaltje behoorlijk.


  Maak melding

 2. Zo naïef ben ik niet en ik zit gelukkig ook niet in dit soort duistere zaakjes.

  Ik doelde meer op dat iemand uit Opmeer hier pint voor de telefoon. Die jongen kan hier wel student zijn en wellicht heeft hij daarom hier in zwolle afgespoken.

  Ik zou zelf niet ’s avonds op straat afspreken om iets te kopen, maar deze jongen heeft dat wel gedaan en is helaas voor hem iets anders afgelopen dan gepland.


  Maak melding

Reageer