Gezellig slot Blauwvingerdagen

De laatste Blauwvingerdag van dit jaar kende een gezellig, druk maar een vooral ‘mooi weer editie’. Na drie slechte Blauwvingerdagen scheen woensdag dan eindelijk de zon, en dat was gelijk zichtbaar in de Zwolse binnenstad. De terrasjes zaten lekker vol en op de braderie was het goed druk.


De Horica 6 Kamp


Workshop karate (o.l.v. oud Europees kampioen Wim Mossel)

 

Artikel delen:
Reacties 5
 1. wat betreft de braderie had het net zo goed weer mogen regenen… Wat een zielige vertoning! 90% van de kraampjes was een soort van verijdelde winkeluitbreiding op straat van de winkels die achter de kramen lagen. Alleen op de Melkmarkt leek het ergens op, daar was een soort van rommelmarkt, alleen wel een zwaar vercommercialiseerde.


  ⚠️ Meld

 2. Ik vond het een geslaagde editie, al heb ik me wel af lopen vragen waarom mensen in de Diezerpromenade zo langzaam lopen als ze niet bij een kraampje willen kijken…
  Het weer was eindelijk aangenaam!
  Ik vond het juist handig van de winkeliers om met aanbiedingen op de markt te gaan staan, heb meerdere jaren het idee gehad dat er makkelijk wel wat meer kraampjes bij konden en dit jaar voor het eerst het idee gehad dat het echt lekker gevuld was met kramen!


  ⚠️ Meld

 3. ik zal pecies vertellen hoe dat komt ik . heb zelf jaren op de blauwvingerdag gestaan .toen waren het nog prijzen van 75 gulden voor een kraam. sinds de euro zijn de prijzen opgelopen naar 100 euro voor 1 kraam .menig stand houder heeft hier geen trek meer in .met als gevolg dat de winkeliers het wel opvullen want die krijgen 50 procent korting op een kraam .komt ook bij het arrogante gedrag van city -centrum (de organisator)staat het u niet aan rot maar op . >:(


  ⚠️ Meld

 4. @piet:
  En hoe lang is dat dan al geleden, want ik kom er al in het guldentijdperk en toen viel me dit ook al op. Ik kom zelf oorspronkelijk uit Twente en in Delden hadden ze vroeger (zal er nu nog wel zijn, maar kom er niet meer) een braderie die ellenlang was, dus was nogal verwend met het aantal kramen en het aanbod. Toen ik hier voor het eerst een Blauwvingerdag bezocht, viel het me al tegen in het aantal. Er is bijvoorbeeld een complete straat (die voor de Kroon) nog niet eens voor een kwart bezet met kramen, terwijl er ruimte zat is! Daar zouden ze dan nu een goedkoper plekje van kunnen maken.


  ⚠️ Meld

Reageer