File zorgt voor chaos in Zwolle

Zwolle – Maandagmiddag was het rond het centrum van Zwolle en de aanvoervoerwegen van de A28 naar de binnenstad een drukte van jewelste. De oorzaak was een file op de A28.

chaos_in_zwolle.jpeg

Foto via Twitter: Gerard Konings

Mede door een file op de A28 van Zwolle in de richting van Amersfoort raakte de ringweg rond Zwolle vol met auto’s. Maar ook richting het centrum van Zwolle konden de vierwielers geen kant meer op. Gerard Konings brengt via een foto mooi in beeld hoe druk het later in de middag was op de Van Roijensingel waar diverse auto’s en stadsbussen in een lange file stonden.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Ze zouden bussen in geval van zulke drukte beter kunnen laten omrijden, desnoods via de ijsselallee en achterzijde stadion (via van Karnebeektunne) of via de westerlaan. Dit is echt belachelijk.


  Maak melding

 2. Daar gaat het me niet per sé om. Onder andere de ijsselallee hebben een veel grotere capaciteit dan de straat als op de foto. Betere doorstroming is ook wat waard.


  Maak melding

 3. @tim

  Nogmaals zoals in het bericht staat vermeld dan alle weg vol stonden!

  “Mede door een file op de A28 van Zwolle in de richting van Amersfoort raakte de ringweg rond Zwolle vol met auto’s. Maar ook richting het centrum van Zwolle konden de vierwielers geen kant meer op. ”

  dus als de a28 verstopt raakt is de ijsselallee de eerste wat volloopt en daarna volgt de rest 😉


  Maak melding

Reageer