Beginnende bands krijgen kans bij Hedon

Zwolle – In december begint de vierde editie van dé bandcompetitie van Overijssel: Stairway to Hedon. Beginnende bands strijden tijdens de vier voorrondes op verschillende locaties om een finaleplek te winnen in het nieuwe pand van poppodium Hedon. De winnaar van de finale verdient de plek van voorprogramma voor een concert in Hedon. Vorig jaar ging hiphopformatie Loodzwaar er nog met de eer vandoor. De inschrijving is inmiddels gestart en kan via www.stairwaytohedon.nl.

 

stairway.jpeg 

 

Dit jaar worden er vier voorrondes gehouden waar lokale en beginnende acts zich kunnen laten horen. De voorrondes vinden dit jaar plaats in december in de Stadsgehoorzaal in Kampen, de Buze in Steenwijk, de Gashouder in Dedemsvaart en Het Vliegende Paard in Zwolle. Een professionele jury bestaande uit professionals uit de muziekindustrie beoordeelt per voorronde wie er door mag naar de finale. Voor de afvallers is er nog een laatste redding in de vorm van de wilde kaart. De band met de meeste stemmen op Facebook zal deze kaart in ontvangst nemen en is daarmee alsnog verzekerd van een finaleplek.

Coaching
De winnaars van de voorrondes krijgen een dag coaching aangeboden zodat ze helemaal klaargestoomd zijn voor de finale. Ze worden o.a. begeleid op het gebied van presentatie, het  krijgen van boekingen en het uitbrengen van muziek. De winnaar van de finale mag een optreden verzorgen in het voorprogramma van een artiest in het nieuwe Hedon.

Inschrijven
Lijkt het je wat om mee te doen aan Stairway to Hedonen speel je in een jonge, enthousiaste, beginnende band? Schrijf je dan voor 31 oktober in viawww.stairwaytohedon.nl.

STAIRWAY TO HEDON

 

Voorrondes: 14 december 2013 – Het Vliegende Paard, Zwolle 

 

Finale:                                  Poppodium Hedon, Zwolle

Stairway to Hedon wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel en de Gemeente Zwolle. 

Artikel delen:

Reageer