Spannende WRZV Zaalcompetitie

Zwolle – In de 2e klasse van de woensdagavond wist koploper Allesoverrechten.nl zijn positie te behouden door een terechte 10-7 overwinning op middenmoter B&M Futsal. De teams van Raillion en The Black Ties bleven goed in het spoor door hun wedstrijden – weliswaar krap- te winnen van respectievelijk Da’s Nog Nie Bekend (4-3) en L&M Workwear (5-3). Campingteam 3 wist aansluiting te houden met de top 3 door op de late avond knap en met 10-7 te winnen  van het team Keijl Flevo Holland.

Lijstaanvoerder  in de 1e klasse Neptunes’12 verslikte zich in het goed voetballende team van Torsades Trois Points. De koploper verloor met 6-9. Door de nederlaag van Neptunes’12 gaat titelfavoriet FC Hummel alleen aan kop in de 1e klasse en ligt derhalve op koers voor promotie naar de kampioensklasse. FC Hummel wist de wedstrijd in een 8-2 winst om te zetten tegen het team van Karba. Verder wist Van Amerom Makelaardij aansluiting te huiden door een 8-3 overwinning op Sleuteldienst Zwolle en heeft beslag gelegd op de 2e plaats. Onderin wisten de teams van Out Sport en Iron Hart hun eerste punten binnen te slepen en blijft het ook hier ongemeen spannend als het gaat om de degradatieplekken.

In de kampioensklasse wist het team van Wolters Recycling ook zonder Oud- international Andy van der Meyde zijn wedstrijd te winnen door Trias met 5-2 te verslaan. Hierdoor gaat Wolters samen met Nico’s Brillen aan kop in de hoogste klasse.  Onderin werden ook goed zaken gedaan. Wehkamp.nl wist knap het eerste punt te pakken door met 3-3 gelijk te spelen tegen Roede Vooruit. Argos Bebemus wist het onderonsje met Optima Forma in de “kelder” van de hoogste klasse  in zijn voordeel te beslechten. In een mooi en spannend duel werd het 7-6 voor Argos Bebemus. 

Bola-Lah!Satu heeft de “rode lantaarn” in de 1e klasse van de maandag overgedragen aan het team van OHM. In het onderlinge duel keerde Bola-Lah!Satu uiteindelijk met een 6-5 overwinning huiswaarts. Opgezwolle bleef aan kop, door ook het vierde duel op rij met 8-2 te winnen van het team van de Belgische Keizer 1. Verrassend puntverlies was er voor runner-up FC Knetter. Au M’n Gurk wist in een zeer spannend duel een 7-7 gelijkspel uit het vuur te slepen. De wedstrijd tussen Groen en DTG was een typische, wie haakt aan of haakt af duel. DTG won met 5-4 en haakt aan in de race voor de bovenste plaatsen.  Ook Streetfeet bleef in de achtervolging door een krappe 5-4  overwinning op het nog puntloze VIPS.

In de spannende zaalvoetbal competitie van de WRZV wordt maandag 7 oktober en woensdag 10 oktober weer volop gespeeld. De wedstrijden starten om 18:30 uur in de WRZV Hallen – Buitengasthuisstraat 8 – en de toegang is vrij.

Voor meer informatie, uitslagen, standen en programma raadpleeg  www.wrzvzaalvoetbal.nl of  op twitter @WRZVZwolle.  

Artikel delen:

Reageer