Seizoensopening SV Zwolle Handbal 2013­2014

Zwolle – Voor de aankomende handbal competitie van seizoen 2013­2014 nadert het einde van alle voorbereidingen voor de teams van SV Zwolle. Terwijl de dames van de midweek competitie hun eerste wedstrijd van de nieuwe competitie mét een mooie winst hebben afgesloten, ronden de rest van de teams hun voorbereidingen af.

In het weekend van 5 en 6 oktober zal voor zowel de jeugd als de andere senioren teams het startsein klinken voor hun eerste wedstrijd in de zaalcompetitie. Bijna alle teams mogen bij deze eerste wedstrijd hun tegenstanders thuis ontvangen. Behalve de állerkleinste handballertjes/handbalstertjes, zij zullen niet thuis spelen.

De meeste teams hebben goede voorbereidingen kunnen treffen, zoals meedoen aan toernooien, oefenwedstrijden en/of handbaltrainingskamp. Hierdoor kan elk team behalve de genoten trainingsuren ook meer balgevoel en wedstrijdritme in de vingers krijgen. Dit kan ten goede komen wanneer men aan de competitie begint. Dan lijkt het handbalspel na een zomervakantie/­stop niet meer zo “koud”, maar meer vertrouwd.
Vanaf zaterdagochtend vroeg zal de BDG hal in Zwolle Zuid weer gevuld worden met “handbal­minded” sportliefhebbers. In de ochtend de jeugd teams en in de avond dames senioren 2. Zondagochtend beginnen ook weer dames senioren teams met daarna het nieuwe heren senioren 1 team. Het handbalweekendje in de BDG hal zal worden afgesloten met de dames A junioren.
Artikel delen:

Reageer