Derde editie Ronald McDonald Rally

Zwolle – Op donderdag 17 oktober wordt voor de derde keer in Overijssel de Ronald McDonald Rally gereden. Een sportief initiatief van én voor het Ronald McDonald Huis Zwolle en de Stichting Auto en Motorrally Zwolle.

De 20e, 30e en 40e inschrijving voor de Ronald McDonald Rally werden deze week beloond met een Tank- en Waspas. Deze pas is goed voor een gratis tankbeurt. Henk Vis en Pascal Borst, Pierre Satink en Hugo Geurtse namen deze prijs bij het Ronald McDonald Huis Zwolle persoonlijk in ontvangst. Maximaal 70 equipes verschijnen in de vroege ochtend aan de start in Rijssen om vervolgens met echte klassiekers een prachtige rit te af te leggen door het mooie Zuidwest-Overijssel. Een gezellige dag waar het plezier van het rijden voorop staat. De organisatie is in handen van echte rallyliefhebbers die zelf regelmatig deelnemen aan dit soort evenementen en daarmee garant staan voor een professionele organisatie. De Ronald McDonald Rally finisht dit jaar in Zwolle bij het IJsseldelta Center.

Inschrijven 
Op dit moment is het nog mogelijk om in te schrijven en staat de teller ruim op 45 deelnemers. Ook de inschrijvingen 50, 60 en 70 worden beloond met een Tank- en Waspas. Dus geef gas voor het goede doel en doe mee! Inschrijven kan via www.ronaldmcdonaldrally.nl.

Artikel delen:

Reageer