Zwolse Chayah naar halve finale Grote Prijs

Zwolle – De Zwolse Chayah is door naar de halve finale van de Grote Prijs van Nederland in de categorie singer-songwriter. Chayah wordt gesteund door de Hedon Beurs. Dit betekent dat ze een jaar lang ondersteuning krijgt van het Zwolse Poppodium. Op 27 oktober staat Chayah in het Melkwegtheater in Amsterdam. Ondertussen kan het publiek haar stem uitbrengen via groteprijsvan.nl. De winnaar van de publieksprijs gaat direct door naar de grote finale.

latent12-1.jpg  

De Zwolse singer-songwriter Chayah is een jong muzikaal talent. Met haar zachte stem weet ze een unieke sfeer neer te zetten. Ze schrijft haar nummers zelf en neemt je mee naar een plek ver van hier. In 2012 won ze Kunstbende Overijssel en dit jaar deed ze mee aan het programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Chayah heeft al in het voorprogramma gestaan van enkele grote namen zoals Tim Akkerman en Douwe Bob en is er klaar voor om Nederland te veroveren.

Hedon Beurs

De Hedon Beurs geeft artiesten een jaar lang het laatste zetje op weg naar succes. Hedon wil het muziekklimaat in deze regio gezond houden en wil graag dat nieuwe acts doorstromen naar de subtop. Samen met de artiest wordt gekeken naar een plan van aanpak en op welk gebied ze de steun het meeste nodig hebben. Dit kan zijn op het gebied van podiumpresentatie, marketing en promotie of het opnemen van muziek. Acts die worden gesteund door de Hedon Beurs mogen een jaar lang gebruik maken van de oefenruimtes en de podiumtechniek. Naast Chayah wordt ook de jonge alternatieve rockband Paceshifters gesteund door de beurs. 

Artikel delen:

Reageer