Huiskamertheater in Zwolle

Zwolle – Op zondag 13 oktober 2013 zal in tal van bijzondere huiskamers in de Zwolse binnenstad theater gemaakt worden. Amateurartiesten met een professionele kwaliteit bieden muziek, verhaal, dans en poëzie uit Latijns-Amerika over het leven, de liefde, de dood en mensen.

 

Het evenement start om 13.30 uur in stadsbrasserie De Harmonie met een openingsact en eindigt daar ook met een voorstelling van Wijnand Anansi Stomp, Verteller van het Jaar 2013. De bezoekers trekken in groepen langs de verschillende voorstellingen. Huiskamertheater is kleinschalig theater op kleinschalige locaties. Korte voorstellingen in een intieme sfeer. Zwolse vertellers, gitaristen, dansers en dichters hebben zich laten inspireren door de rijke cultuur van Latijns-Amerika om samen voorstellingen te maken. De bezoekers gaan in kleine groepen op stap en krijgen onderweg vier voorstellingen en een onderbreking met een drankje en een Latijns-Amerikaans hapje. Wie wil kan vooraf brunchen en/of achteraf dineren met Latijns-Amerikaanse accenten in De Harmonie.

Aan het evenement wordt medewerking verleend door vertellers uit Zwolle en omgeving, gitaarschool L’escola,  dansschool Tango Alegría, dichters van de Gedichtenmakelaar, de Wereldwinkel en heel veel vrijwilligers. Het evenement is mede mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van de gemeente Zwolle en Rabobank IJsseldelta.

Kaarten kosten € 10,00 voor de theaterroute.  Brunch arrangement: € 24,50. Diner-arrangement: € 32,50.

Reserveren is gewenst. Alle info staat op www.deverhalenman.nl.

Artikel delen:

Reageer