Zittingsavond Eileuvers in de Buitensoos

Zwolle – De 11de van de 11de is weer in aantocht. De datum waarvan elke carnavalsvierder, of je het nu wel of niet fanatiek viert, toch weer de kriebels krijgt. Het speculeren kan weer beginnen: Wie wordt de nieuwe Stadsprins van Sassendonk?

"Wie de nieuwe Stadsprins wordt dat is het beste bewaarde geheim van Sassendonk", aldus oud-Prins Jos Kamphuis. "Het Vorstendom van de Eileuvers heeft zijn taak er weer op zitten en het witte rooksignaal is uit de schoorsteen van Stroomberg gekomen. We zijn er klaar voor! De carnaval kan weer beginnen!", vult Vorst HePpie (Denis Holterman) aan. Zaterdag 16 november gaan de gasten tijdens de vernieuwde Sassendonkse Zittingsavond zien op wie de keuze is gevallen. Na jaren in de WRZV-hal te hebben gezeten, is de Zittingsavond weer terug op het oude nest: de Nieuwe Buitensociëteit. "Wij hebben een groep jonge enthousiaste carnavalsvierders (ook niet-Eileuvers) gevraagd om samen met enkele afgevaardigden van het Vorstendom de avond een nieuwe impuls te geven. En dat is gelukt!"

 

De Zittingsavond heeft een complete metamorfose ondergaan! Het belooft een avond te worden met allure. En doet denken aan hoe het vroeger was:  lange tafels, bediening aan tafel en een afwisselend programma met verrassend entertainment. 

 

Programma

De avond start officieel om 21:00 uur. De deuren van de zaal zullen daarna sluiten, dus wees op tijd. Om 23:11 uur wordt traditiegetrouw de nieuwe Stadsprins van Sassendonk bekend gemaakt. Aansluitend is er een swingende after-party in de foyers. Kortom: Een avond voor alle carnavalsvierders, vriendengroepen, verenigingen. Iedereen is welkom!

 

Kaartverkoop

De prijs van de toegangskaarten is 15 euro per stuk en zijn vanaf zaterdag 19 oktober te koop bij de volgende verkooppunten van fietsgoed.nl – Scholten.

 

Via Facebook SassendonkseZittingsavond worden geïnteresseerden op de hoogte gehouden van het allerlaatste nieuws.

 


Artikel delen:
Reacties 8
 1. O.k. Ik heb het weer gelezen, maar nog steeds geen antwoord op mijn vraag gezien. De Eipiepers, de kidsclub van de Eileuvers, gaan die nu ook weer naar de buitensoos?


  Maak melding

 2. Ik lees dit nieuwsbericht meer in deze strekking:

  De Eileuvers krijgen het niet voor elkaar om genoeg vrijwilligers (mensen die ook daadwerkelijk iets doen/organiseren) bij elkaar te sprokkelen om een leuk feestje in de WRZV hallen te organiseren.

  Nu kiezen ze voor de makkelijke weg om het uit te besteden aan een kant en klaar horeca/entertainment team onder het mom van “allure”. Waar je natuurlijk voor moeten betalen, aangezien personeel geld kost… Maar dit kan natuurlijk gewoon mijn interpretatie/ervaring zijn. 🙂 Fijn feestje jongens, dit hebben jullie knap “georganiseerd”!

  Groetjes!!


  Maak melding

 3. Sintenpiet, misschien moet jij de tweede alinea nog even goed lezen, dan interpreteer je het misschien anders. Het zijn zeker wel vrijwilligers die de avond organiseren.


  Maak melding

 4. Het carnaval in zwolle sterft langzaam uit nu er geen aktieve groepen meer zijn zoals ochtendbloazers, mafkikkers, kiek voor oe, etc. Bij de jongere generatie is er blijkbaar te weinig ambitie of talent om iets te organiseren, de optocht stelt al jaren niets meer voor, maar dit ligt niet aan de jongere generatie. Die willen een aantal dagen de kroeg in, niets mis mee, maar daar hebben we geen prins carnaval voor nodig.


  Maak melding

Reageer