Zware mishandeling op de Luttekestraat

Zwolle – Een 29-jarige man uit Dronten is in de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 oktober door een man mishandeld op de Luttekestraat in Zwolle. Ook een 34-jarige vriend uit Zwolle kreeg enkele klappen van de man.

De twee vrienden zagen rond 02.25 uur dat een man ruzie maakte met jonge vrouw. De man liep uiteindelijk weg, maar begon fietsen om te gooien. Toen zij de man hierop aanspraken duwde en sloeg hij de Zwollenaar enkele malen. Toen de man uit Dronten er tussen kwam kreeg hij diverse klappen van de man waardoor hij kwam te vallen. Terwijl hij op de grond lag werd hij diverse malen geschopt. Zijn vriend probeerde hem te helpen en uiteindelijk liep de man weg. De politie heeft in de omgeving nog gezocht naar de man, maar deze werd niet meer aangetroffen. De man uit Dronten deed aangifte en van meerdere getuigen zijn gegevens genoteerd. Zij worden nog gehoord.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Ik heb dit zien gebeuren, heb nog geprobeerd de groep tegen te houden. maar hun waren met 10! ik met 2 (maat van me) en een van de dames die bij dat groepje hoorde zei tegen me dat ik me er beter niet mee moest bemoeien (dat zei ze uit bezorgdheid) ik riep enkele keren hard dat dit zinloos was. gelukkig kalmeerde de andere mensen die bij dat groepje hoorde dat hij moest kappen en liep toen weg richting de voorstraat.
  Hij schopte idd nog wat fietsen omver, en ze zijn met de rest van de groep weggegaan

  Ik was echt aangeslagen die avond, vond het zo ongelooflijk afschuwelijk wat er gebeurde, slachtoffer lag op zijn knieën en nog werd hij flink hard nagetrapt! Ongelooflijk!!


  Maak melding

 2. Daar staan toch de camera’s?????? of hoe zit het nou????
  Politie kan toch de beelden bekijken en die gasten opsporen
  stelletje eikels zijn dat!!
  Sterkte slachtofer en hoop dat die gasten opgepakt worden!


  Maak melding

 3. Ik denk dat ze de camera’s niet instant kunnen opvragen.
  Beelden moet eerst opgevraagd worden.

  Ik verwacht toch eigenlijk wel dat er een soort meldkamer aanwezig is die de beelden in de gaten houd voor een pro actieve houding


  Maak melding

 4. Als ze maar niet met naam en beelden in de krant komen want dan krijgen ze een lagere straf vanwege de geleden psychische schade en de privacy impact die dat had. >:(


  Maak melding

Reageer