Multifunctioneel centrum BubbelsBewegen open

Zwolle – Op 5 oktober heeft BubbelsBewegen officieel haar deuren geopend. Initiatiefnemers Akwaak Zwemscholen, Topfit Fysiotherapie en Allio kinderopvang bundelen hun krachten in dit nieuwe multifunctionele centrum in de Zwolse wijk Stadshagen. Een gebouw met zwembad en allerlei aanverwante diensten op het gebied van bewegen, gezondheid en kinderopvang.

persfoto_2.jpg

Eigen foto 

Wethouder Gerrit Piek verrichte samen met Jelle Rozema van Akwaak Zwemscholen de openingshandeling: het doorknippen van een lintje als begin van een Bubbel-estafette en het loskoppelen van een net met ballen boven het zwembad als einde van de Bubbel-estafette. BubbelsBewegen is een initiatief van Akwaak Zwemscholen, Topfit Fysiotherapie en Allio kinderopvang. Door samenwerking de klant nóg beter van dienst zijn, staat centraal. De officiële opening werd gevolgd door een Open Dag, die een grote belangstelling kende. Er werden allerlei activiteiten georganiseerd voor kinderen en volwassenen.

Zwembad met beweegbare bodem Het zwembad in BubbelsBewegen is 20 meter lang en 8 meter breed. Het heeft een beweegbare bodem van 10 bij 8 meter. Hierdoor kun je variƫren in de diepte van het zwembad. Dit biedt vele voordelen bij het geven van zwemles, maar het zwembad is door de beweegbare bodem en een temperatuur van 31 graden ook erg geschikt voor bijvoorbeeld Hydrotherapie, Hydrogym en tal van -al dan niet medische- aquasporten. En natuurlijk is er ook vrijzwemmen. BubbelsBewegen geeft hier invulling aan door het Bubbels Banenzwemmen, Fridayfun en Familyfun; doelgroepgericht vrijzwemmen voor iedereen!
Initiatiefnemers Akwaak Zwemscholen is de grootste particuliere zwemlesaanbieder van Nederland met op dit moment 21 leslocaties in 19 plaatsen. Akwaak Zwemscholen geeft al vijf jaar zwemles in Zwolle, met als uitgangspunt: zwemles is leuk! Akwaak biedt daarnaast ook baby-peuterzwemmen, aquajogging, zwangerschapsgym, en fifty fit. Topfit Fysiotherapie opent in BubbelsBewegen haar zesde vestiging.
Door de aanwezigheid van een zwembad kan Topfit Fysiotherapie in BubbelsBewegen naast de gebruikelijke vormen van fysiotherapie ook Hydrotherapie aanbieden, voor mensen die moeite hebben met 'bewegen op het droge' en voor mensen die een knie- of heupoperatie hebben heeft ondergaan. Allio kinderopvang heeft ruim 120 vestigingen in de provincies Drenthe, Gelderland en Overijssel. De nieuwe vestiging in BubbelsBewegen biedt zowel dagopvang als buitenschoolse opvang, Het thema 'Bewegen' komt volledig centraal te staan op het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Zo is er de mogelijkheid om gedurende de zwemlesperiode buitenschoolse opvang af te nemen.
Meer informatie is te vinden op www.bubbelsbewegen.nl.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. En vergeet de participanten op de eerste verdieping niet: naast fysiotherapie is er ook osteopathie, kinderfysiotherapie en remedial teaching (leerhulp voor kinderen).

Reageer