Persoonlijke records tijdens Masters Circuit

Zwolle – Afgelopen zaterdag werd de eerste Masterswedstrijd van het Zuyderzee Masters Circuit gezwommen. Dit circuit wordt georganiseerd door een achttal verenigingen uit plaatsen in en rond de voormalige Zuyderzee. Swol 1894 beet ditmaal de spits af en verwelkomde ruim 250 zwemmers van 52 verenigingen in haar thuisbad De Vrolijkheid in Zwolle. Na deelname aan de Europese Masters Kampioenschappen dat begin september plaatsvond in het Pieter van den Hoogenband Stadion in Eindhoven, was deze wedstrijd voor vele Masters weer één van de eerste mogelijkheden het water in te duiken.

 

masters_circuit-22.jpg 

 

Er werd goed gezwommen, twee Nederlandse Mastersrecords kunnen in de boeken worden bijgeschreven. Nic Geers (zwemclub Van Uden-De Gouwe) in de leeftijdscategorie 75+ wist op de 100 meter vrije slag de tijd aan te scherpen. Edwin van Norden (zwemclub AZ&PC) wist de tijd in de leeftijdscategorie 50+ te verbeteren op de 200 rugslag. De 28 Masterszwemmers van Swol 1894 kunnen terugkijken op een geslaagde wedstrijd. Vijftien keer wist een Master van Swol de hoogste plaats te behalen in zijn of haar leeftijdscategorie. Zestien keer werd een tweede plaats behaald en twaalf keer de derde plaats. De goede resultaten werden onderstreept door een aantal mooie persoonlijke records.

masters_circuit-12.jpg 

masters_circuit-26.jpg 

master_circuit-2.jpg 

Via Lees verder meer nieuws en foto’s… 

De KNZB heeft de organisatie van de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen (korte baan) aan Swol 1894 toegewezen. Deze kampioenschappen vinden plaats van vrijdag 24 januari t/m zondag 26 januari 2014. Naast een flink aantal deelnemers uit eigen land worden ook buitenlandse deelnemers verwacht. De wedstrijd van afgelopen zaterdag toont aan dat Swol 1894 er klaar voor is dit tot een geslaagd evenement te laten maken!

 

master_circuit-1.jpg

 

master_circuit-3.jpg

 

masters_circuit-43.jpg 

 

master_circuit-4.jpg

 

master_circuit-5.jpg

 

master_circuit-6.jpg

 

master_circuit-7.jpg

 

master_circuit-9.jpg

 

masters_circuit-10.jpg

 

masters_circuit-42.jpg 

 

masters_circuit-11.jpg

 

masters_circuit-13.jpg 

 

masters_circuit-40.jpg 

 

masters_circuit-18.jpg

 

masters_circuit-20.jpg

 

 masters_circuit-21.jpg

 

masters_circuit-24.jpg

  

  master_circuit-45.jpg

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer