Deep Purple laat fans rocken in Zwolle

Zwolle – De legendarische hardrockband Deep Purple betreedt op 19 oktober 2013 het podium van IJsselhallen Zwolle. Onder de noemer ‘Now What?! World Tour’ laten zij de hardrock liefhebbers horen waar ze na al die jaren nog steeds de beste in zijn: rocken!

 

In april 2013 is het nieuwe album genaamd ‘Now What?!’ uitgekomen. Dit album is geproduceerd door een van de belangrijkste rockproducers: Bob Ezrin. Hij produceerde onder andere nummers voor Pink Floyd, Alice Cooper en Kiss. Na al die jaren kan vastgesteld worden dat de band een onbeperkte houdbaarheidsdatum heeft. Na vele tijdloze klassiekers presteert Deep Purple het in 2013 nog steeds om voor uitverkochte zalen te spelen. Deep Purple heeft ruim 130 miljoen platen verkocht en vele klassiekers op zijn naam staan. De grootste hit ‘Child in Time’ stond ook in 2012 weer in de Top 3 van de legendarische Top 2000 en was zodoende weer in vele Nederlandse huiskamers te horen. Maar ook nummers als ‘Smoke on the Water, ‘Hush’ en ‘Strange Kind of Woman’ staan in de kast van elke rockliefhebber.

Mamilla warmt publiek op

Niemand minder dan Zeeuwse band Mamilla warmt het publiek op 19 oktober op. Mamilla heeft in het 19-jarig bestaan al vele podia beklommen, 8 cd’s uitgebracht en de 9e is in de maak. De band heeft in de loop der jaren het voorprogramma mogen verzorgen van toonaangevende internationale rockbands, zoals Uriah Heep, Ten Years After, Y & T, Wishbone Ash en met ZZ Top stond Mamilla in een uitverkochte Heineken Music Hall te spelen. Dankzij deze ervaring doet Mamilla op 19 oktober niet onder voor Deep Purple.

 

Meer informatie

Kaarten voor de Now What?! World Tour op 19 oktober zijn verkrijgbaar vanaf € 52,50 (excl. servicekosten) via www.ticketmaster.nl. Meer informatie over het concert van Deep Purple is te vinden op www.IJsselhallen.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer