GH ook in Keuzegids beste hbo van Nederland

Zwolle – Opnieuw waarderen studenten en deskundigen de Gereformeerde Hogeschool in Zwolle als beste hogeschool van Nederland. Dat blijkt uit de Keuzegids HBO 2014. Vorige maand kwam de GH al in de Elsevier als beste specialistische hogeschool uit de bus.

De Keuzegids roemt de GH om ‘het groot aantal studenten dat binnen vijf jaar een diploma heeft gehaald’. Verder heeft de Keuzegids complimenten voor het programma en de communicatie met studenten. Naast de studenten zijn volgens de Keuzegids ook de experts erg enthousiast. ‘Docenten kunnen goed lesgeven en weten waar ze het over hebben’. Over de opleiding verpleegkunde is de Keuzegids buitengewoon lovend: ‘Er is dit jaar één opleiding verpleegkunde die met kop en schouders boven de rest uitsteekt en dat is de opleiding aan de Gereformeerde Hogeschool Zwolle. De studie scoort op de inhoud, docenten, het aanleren van algemene vaardigheden en communicatie richting de student beter dan welke andere instelling dan ook.’

Woordvoerder Arnoud Gort: "Hier zijn we heel blij mee. Deze positieve score in zowel de Keuzegids als de Elsevier is te danken aan onze studenten. Hun oordeel is voor ons ook heel belangrijk. Onze studenten zeggen het als het beter kan. Alleen als wij goed naar hen luisteren, kunnen we ons onderwijs blijven verbeteren. Ook het werkveld speelt daarin een belangrijke rol. We horen graag dat we het goed doen, maar nog liever waar het beter kan."

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer