Derde editie Ronald McDonald Rally van start

Zwolle – Op donderdag 17 oktober wordt de jaarlijkse Ronald McDonald Rally gereden. Meer dan 60 equipes zullen hun oldtimers starten voor een uitdagende dag en voor de goede zaak, het Ronald McDonald Huis Zwolle. Startpunt van de rally ligt in Rijssen. De deelnemers staat vervolgens een pittige rit te wachten door het prachtige Overijsselse en Gelderse landschap.

rmcdrally3.jpeg

Foto: Jeroen Keep (BUZZ’m)

Al voor het derde achtereenvolgende jaar wordt de klassieke rally georganiseerd ten bate van het Ronald McDonald Huis in Zwolle. In de vroege ochtend rijden de deelnemers met hun oldtimers dwars door Overijssel en Gelderland om geld op te halen voor de stichting. De dag vol uitdagingen en opdrachten start in Rijssen om uiteindelijk te eindigen op de finishlocatie in Zwolle, bij het PEC Zwolle stadion.

Deelnemers hebben zich ook dit jaar weer met veel enthousiasme aangemeld. Dit tot vreugde van de organisatie en hoofdsponsoren POUW Automotive en Firezone. De rally levert elk jaar namelijk een zeer noemenswaardige bijdrage. In de eerste plaats aan het goede doel, maar als evenement ook aan de regio en als bijzondere netwerkgelegenheid voor lokale ondernemers. Rallyliefhebbers kunnen zich overigens nog aanmelden, want er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Een Ronald McDonald Huis biedt een thuis aan ouders van zieke of gehandicapte kinderen, vlak bij het (psychiatrisch) ziekenhuis of revalidatiecentrum. In het Ronald McDonald Huis Zwolle kunnen ouders, broertjes en zusjes logeren van zieke kinderen die worden behandeld in de Isala Klinieken. Voor het zieke kind is het een veilig gevoel de ouders in de buurt te hebben. In het Ronald McDonald Huis Zwolle kan het leven, ondanks alles, toch een beetje doorgaan. Meer informatie over de rally en deelname is te vinden op www.ronaldmcdonaldrally.nl. Op www.kinderfonds.nl/huis-zwolle is alles te lezen over het Ronald McDonald Huis Zwolle.

Artikel delen:

Reageer