Motorcycle Event terug in Zwolle

Zwolle – Na twee jaar van afwezigheid is het Motorcycle-event in 2014 weer terug van weggeweest. Op vrijdag 31 januari, zaterdag 1 februari en zondag 2 februari zal in de Ijselhallen in Zwolle het evenement voor de motorliefhebber weer plaatsvinden met een groot aanbod van nieuwe en gebruikte motoren, motoraccessoires en motorreizen.

 

 

 

Als vanouds zullen grote namen weer present zijn met hun uitgebreide motor- en kleding aanbod. Daarnaast zullen er tal van motoractiviteiten plaatsvinden die helemaal aansluiten bij het motorgevoel van de bezoekers. Openingstijden: Vrijdag 31 jan: 18.00 – 22.00 uur, Zaterdag 1 febr: 10.00 – 18.00 uur en Zondag 2 febr: 10.00 – 18.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa bij Motorcycle-Event. De entreeprijs bedraagt € 10,00 per persoon. www.motorcycle-event.nl.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Ik weet zeker dat het niet doorgaat om zoiets toch door te laten gaan heb je standhouders nodig en die zijn dan bezig met Groningse motorbeurs van het noorden en een 3 weken daarna met de grootste beurs van Europa nl die in Utrecht ,dus let op geen beurs let op mijn woorden,en de ervaring in Zwolle heeft al geleerd kijken kijken niet kopen ,


    Maak melding

  2. Ik vind 10 euro entree nog al wat. Bovenop die tien euro entree komt ook nog eens 7 euro parkeer geld. Tel uit je winst. En dan ook nog eens gratis reclame hier op WLZ voor de Ijssel hallen.


    Maak melding

Reageer