Hoezo Roze Wolk?

Zwolle – Mindfit (onderdeel van de Dimence groep) organiseert in het najaar de cursus: Hoezo Roze Wolk? Deze cursus is voor vrouwen die in het 1ejaar na de bevalling meer balans willen krijgen in hun leven. De cursus start donderdag 7 november, 6 wekelijkse bijeenkomsten bij Mindfit aan de burgemeester Roelenweg 9 in Zwolle.

 

Een kind krijgen is een ingrijpende gebeurtenis. Het begint al tijdens de zwangerschap. In korte tijd maak je veel lichamelijke, hormonale en emotionele veranderingen door. Door deze veranderingen heb je jezelf soms niet helemaal in de hand en herken je jezelf niet. Soms voel je je ijzersterk, dan weer slaat de angst toe of je wel een goede moeder kunt zijn. Na de bevalling is alles anders. Veel vrouwen hebben in de eerste 10 dagen na de bevalling last van spontane huilbuien, prikkelbaarheid en stress. Meestal verdwijnen deze vanzelf, maar ze kunnen ook erger worden. Je kunt doodmoe worden, het gevoel hebben continu te kunnen blijven huilen en je somber en gespannen voelen. Deze gevoelens zijn niet gemakkelijk te bespreken met anderen.

Soms schaam je je en voel je je schuldig tegenover je partner en baby. Je praat er liever niet over en houdt je gevoelens voor jezelf. Het zwijgen daarover helpt niet, je problemen kunnen daardoor juist erger worden.

 

Voor meer informatie en aanmelding neemt u contact op met Mindfit, telefoonnummer 038 – 469 2 608 of per mail: zwolle@mindfit.nl. Ook kunt u onze website bezoeken, www.mindfit.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer