Mega Party in Stadshagen

Na het succes van de vorige Mega Party, waar maar liefst 200 bezoekers kwamen, heeft Level Z (het jongerencentrum in Stadshagen) niet stil gezeten. Op 18 augustus is er een tweede Mega Party in het Cultuur- huis. Level Z organiseert de party in samenwerking met het Stadshagen festival, dat die dag ook gehouden wordt.

Alle jongeren van 10 t/m 21 jaar zijn van 19.00 t/m 24.00 uur welkom om gratis mee te feesten. Er wordt namelijk geen entree gevraagd. Ook zullen alle muziek stijlen worden gedraaid met om 8 uur een jumpstyle wedstrijd. De organisatie hoopt dat het een geslaagde avond wordt. Vanaf 22.00 uur is het feest voor 14 jaar en ouder zijn. Ben je jonger dan 14, dan kom je er vanaf dat tijdstip niet meer binnen. Legitimatie is dan ook verplicht. Ook wordt er binnen geen alcohol geschonken en is het verboden dit naar binnen te nemen.

De Mega Party wordt georganiseerdmet het Stadshagen festival. Dit festival begint middags al en eindigt om half 1. De locatie is het park, naast het winkelcentrum. Meer informatie over het festival is te vinden op www.stadshagenfestival.nl/ . Voor vragen over de Mega Party kun je mailen naar info@level-z.nl of ga naar onze site www.level-z.nl.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Wat een flauwekul dat jongeren en kinderen alleen maar drank zouden willen, hoe kom je daarbij?
    Ik denk eerder dat het de ouderen zijn die de kinderen te vroeg op het spoor van drank zetten die ervoor zorgen dat kinderen geen kind meer mogen zijn, maar voor henzelf het liefst zo snel mogelijk op moeten groeien en voor hen zal daar dan wel drank bij horen, want je bent dan in hun ogen vast een volwassene als je met drank om kan gaan… Ziek hoor.


    ⚠️ Meld

Reageer