Energiebus naar de Aa-landen

Zwolle – Op 24 oktober start de wijkaanpak in de Zwolse wijk Aa-Landen. Woont u in de wijk en wilt u ook besparen op uw energierekening? Kom dan op 24 oktober vanaf 16.00 uur naar het winkelcentrum in de wijk.

De Overijsselse Energiebus zal er die dag aanwezig zijn om inwoners van de wijk te informeren over energiebesparing in huis. Ook zullen enkele lokale bedrijven aanwezig zijn die u interessante aanbiedingen kunnen doen. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, bekijk dan in ieder geval de bouwkundige wijkanalyse  op de website. Hierop staat, per woningtype, welke maatregelen u het beste uit kunt voeren om forse besparingen. U vindt het winkelcentrum aan de Dobbe 49, in Zwolle.

Aa-landen ligt ten noorden van centrum Zwolle en naast de A28. Door de wijk loopt de rivier de Westerveldse Aa. Rond 1965 is begonnen met de bouw van de wijk en rond 1979 was de wijk gereed. In de Aa-landen is weinig hoogbouw gerealiseerd. De wijk heeft een besloten karakter met vele erven en telt een kleine 1600 huishoudens. Er wonen relatief veel ouderen in Aa-landen. Na Berkum en Westenholte is Aa-Landen de derde Zwolse wijk waar Verbeter & Bespaar – Zwolle van start gaat met de wijkaanpak.

Artikel delen:

Reageer