Zwolse Vrijeschool VO wordt: ‘Michael College’

Zwolle – De Zwolse vrijeschool VO heeft sinds vorige week een naam: ‘Michael College’. De naam is bedacht door de moeder van één van de leerlingen. Het Michael College, vrijeschool voor mavo, havo en atheneum is een nieuwe school voor voortgezet onderwijs in Zwolle. In augustus dit schooljaar is het Michael College van start gegaan met dertig leerlingen in klas 7. 

michael_college_s.jpg 

Er is een visie, er staat een gebouw, er zijn leerlingen, er zijn docenten en er is een naam voor de school. De school wil nu ook graag een mooi, uitnodigend, karakteristiek beeldmerk! Het Michael College heeft veel aandacht voor kunstzinnige ontwikkeling en talenten. De school biedt betekenisvol onderwijs dat uitdaagt en ondernemend is. Aansluitend hierop is het Michael College op zoek naar mensen die ideeën hebben voor een beeldmerk dat bij een school als het Michael College past en het beeldmerk voor de school willen ontwerpen.

Gezocht wordt naar een beeldmerk dat een relatie heeft met:

  • Michael (College)
  • Vrijeschool
  • Zwolle e.o
  • ‘Worden wie je bent’

Het beeldmerk zal onder andere gebruikt worden voor een bord aan de gevel van de school, de website en uitingen op papier. 

Er is tot 15 november tijd om een ontwerp in te sturen. Een deskundige jury zal een keuze maken. 

De winnaar krijgt een weekendje Berlijn: overnachting, vervoer en bezoek aan een museum!

Wie neemt deze uitdaging aan?

De inzending kan verstuurd worden naar:

Michael College Zwolle

t.a.v. dhr. R. Leber

Lassuslaan 230

8031 XM Zwolle

info@vrijeschoolvozwolle.nl 

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Michael College…. Engelse ziekte. Waardeloos dat een school daar aan meedoet. Michaelcollege zou het moeten zijn, dát is correct Nederlands. Weer een puf van een vrijschool die het niet zo nauw neemt met kwaliteit.


    Maak melding

Reageer