Ontdek je stem bij het Groot Mannenkoor

Zwolle – Het Groot Mannenkoor Zwolle is de organisator van de cursus ‘Ontdek je stem’ die mannen laat ontdekken wat ze met hun stem kunnen. Het is een ontdekking en inspiratie om te kunnen ervaren wat je met je stem kunt doen. De voorafgaande clinic is inmiddels gestart.

Deze cursus wordt gegeven door de voormalige dirigent van o.a. de Maastrichter Staar. Hij is de mede ontwerper van deze cursus en zeer ervaren op het gebied van zang. Het is een unieke ervaring om deze cursus te mogen volgen, is gratis en uniek en biedt ongekende mogelijkheden op het gebied van zang. De mogelijkheid voor mannen om hun mogelijkheden op zanggebied te ontdekken. Misschien zelfs wel solisten. Het GMZ heeft nog wat mogelijkheid om nog meer mannen deze cursus gratis aan te bieden. Het gaat dan om mannen t/m 60 jaar zonder zangervaring en mannen t/m 65 jaar met zangervaring. Een unieke en niet te missen kans om deze cursus zonder enige verdere verplichting mee te maken.

De clinic (instroom) is al geweest en 14 oktober begint de eerste les. Nu nog de mogelijkheid om u aan te melden op de 14e en als echt allerlaatste de week daarop . Alles op de maandagavond van 19.00 uur t/m pl.min. 20.30. Aanmelding bij de secretaris van het GMZ J. van Dam op tel. nr. 038 3336860 of 038 4606480.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer