Weblog Zwolle bestaat 10 jaar

Zwolle – Internetkrant Weblog Zwolle bestond zondag 13 oktober 2013 precies 10 jaar. Al deze jaren presenteren de vrijwilligers van de lokale website dagelijks nieuwsberichten voor al degenen die het leuk en interessant vinden om het Zwolse nieuws te volgen.

Weblog Zwolle heeft de afgelopen jaren naam gemaakt! Van een bescheiden hobbysite is de internetkrant uitgegroeid tot een goed gelezen en gewaarderd medium voor met name Zwolle. Ongeveer 10.000 vaste bezoekers kijken elke dag op Weblog Zwolle. Bijna 9.000 followers van Twitter ontvangen de tweets van Weblog Zwolle. Een elftal vrijwilligers zorgt er elke dag voor dat u als eerste het nieuws uit Zwolle op uw computerscherm te zien krijgt. Naast de snelheid waarmee Weblog Zwolle dagelijks actueel nieuws presenteert kan het ook op waardering rekenen voor de tomeloze inzet van haar vrijwilligers. Ze doen het graag voor de bezoekers van de nieuwssite en voor iedereen is het een mooie hobby. Daanaast is het bijzonder dat een onafhankelijk medium zonder betaalde krachten en zonder subsidie zich al 10 jaar staande weet te houden. Het kernwoord daarvoor is passie! We blijven het graag voor u doen.

Artikel delen:
Reacties 49
 1. Een mooie mijlpaal. Chapeau! Ik ben een van die 10.000 die (bijna) dagelijks even kijkt hoe het er voor staat in onze stad.

  Ga zo door!


  Maak melding

 2. Gefeliciteerd!!!

  hoop dat u de komende 10 jaar wat doet aan alle negatieve uitingen op uw nieuwsrubrieken

  laten we de komende 10 jaar eens gaan voor positieve reacties  Maak melding

 3. Van harte gefeliciteerd! Grote klasse! De kwaliteit zit ‘m vooral in de goede en snelle nieuwsgaring. Als lezer ben je altijd benieuwd naar het up-to-date nieuws en dat word je dan ook voortreffelijk voorgeschoteld.


  Maak melding

 4. Van Harte Gefeliciteerd met ’t mooie jubileum!
  Respect voor alle vrijwilligers, goed gedaan!
  Weblog Zwolle is onmisbaar voor Zwollenaren die
  van actueel Zwols nieuws op de hoogte
  willen zijn.  Maak melding

 5. Van harte gefeliciteerd Weblogzwolle, ik wens jullie nog vele mooie jaren toe. En een grote pluim en dank aan alle vrijwilligers die dit mogelijk maken! Top!


  Maak melding

 6. Het staat iedereen vrij om ook positief te reageren Feest. Ik ben je nog niet zo vaak tegengekomen maar doe een positieve duit in de zak. 😀


  Maak melding

 7. van harte :D8):) lees altijd met veel belangstelling deze site veel zwols nieuws en wat ik ook belangrijk vind dat je kunt reageren ga zo door


  Maak melding

Reageer