Weblog Zwolle bestaat 10 jaar

Zwolle – Internetkrant Weblog Zwolle bestond zondag 13 oktober 2013 precies 10 jaar. Al deze jaren presenteren de vrijwilligers van de lokale website dagelijks nieuwsberichten voor al degenen die het leuk en interessant vinden om het Zwolse nieuws te volgen.

Weblog Zwolle heeft de afgelopen jaren naam gemaakt! Van een bescheiden hobbysite is de internetkrant uitgegroeid tot een goed gelezen en gewaarderd medium voor met name Zwolle. Ongeveer 10.000 vaste bezoekers kijken elke dag op Weblog Zwolle. Bijna 9.000 followers van Twitter ontvangen de tweets van Weblog Zwolle. Een elftal vrijwilligers zorgt er elke dag voor dat u als eerste het nieuws uit Zwolle op uw computerscherm te zien krijgt. Naast de snelheid waarmee Weblog Zwolle dagelijks actueel nieuws presenteert kan het ook op waardering rekenen voor de tomeloze inzet van haar vrijwilligers. Ze doen het graag voor de bezoekers van de nieuwssite en voor iedereen is het een mooie hobby. Daanaast is het bijzonder dat een onafhankelijk medium zonder betaalde krachten en zonder subsidie zich al 10 jaar staande weet te houden. Het kernwoord daarvoor is passie! We blijven het graag voor u doen.

Artikel delen:
Reacties 49
  1. Van harte gefeliciteerd! Grote klasse! De kwaliteit zit 'm vooral in de goede en snelle nieuwsgaring. Als lezer ben je altijd benieuwd naar het up-to-date nieuws en dat word je dan ook voortreffelijk voorgeschoteld.

  2. Van Harte Gefeliciteerd met 't mooie jubileum!
    Respect voor alle vrijwilligers, goed gedaan!
    Weblog Zwolle is onmisbaar voor Zwollenaren die
    van actueel Zwols nieuws op de hoogte
    willen zijn.

Reageer