Gratis veilgheidscontrole van uw fiets

Zwolle – Tijdens de speciale actieweken kunt u uw fiets gratis op veilgheid laten controleren bij Fietswerkplaats “De Tandem”. Deze controles zijn op verzoek van Fietsersbond-Zwolle vanwege de nominatie van Zwolle voor "Fietsstad 2014”.

Uw fiets wordt tijdens de actieweken (week 42 t/m 45) gratis gecontroleerd op de werking van de remmen, staat van de banden en aanwezige verlichting. Wanneer er gebreken geconstateerd worden kunnen deze gerepareerd worden, waarbij geen montagekosten berekend worden. De Tandem, de fietsenwerkplaats van de Werkelaar, begeleidt mensen met geestelijke problemen. Een aantal van hen wordt in de werkplaats opgeleid tot fietsenmaker.

Fietsenmakers zijn echte vakmensen; een wiel spaken, een spatbord monteren, de ketting spannen, ze draaien er hun hand niet voor om, in hun eigen tempo en op hun eigen manier. Door de aanschaf van een fiets van De Tandem koopt u niet alleen een mooie en betrouwbare fiets, maar helpt u ook de fietsenwerkplaats van De Tandem. Iedere fiets die een onderhoudsbeurt of reparatie heeft ondergaan bij De Tandem, betekent zinvol werk voor De Tandem en maakt de medewerkers van De Tandem trots op hun vakmanschap. Fietswerkpplaats “De Tandem”is geopend van 08.00 tot 16.00 op Dinsdag t/m Donderdag. Voor informatie over wanneer en waar u uw fiets kunt controleren: Aktieweken De Tandem

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Waarom geen adres vermelding? De link kan ik niet openen, dan moet ik hem eerst opslaan en dan naar de documenten en dan kan ik zien wat het adres is.


    Maak melding

  2. Zo te zien is het aan de achterzijde van het nieuwe Ziekenhuis, niet in of bij Windesheim, maar vanaf Hortensiabrug (Wipstrik) naar Ceintuurbaan en rechtdoor!


    Maak melding

Reageer