Lipgloss Revival in theater Odeon

Zwolle – Zaterdagavond organiseerde StudioTaS de eerste editie van Lipgloss-Revival in Zwolle. De bezoekers hebben, door de meer dan 10 jaar heen, mooie herinneringen aan Lipgloss overgehouden. De locatie was dit keer niet het Rodetorenplein, de Wijthmenerplas, maar een heus theater. Odeon!

lipgloss_revival-2.jpg 

Nu was het moment daar om die speciale momenten te herleven samen met o.a. DJ Cuzco, de Resident-DJ van weleer en met de bekende house-hits van vroeger. Om het theatrale karakter, wat Lipgloss altijd gehad heeft, ook nu weer gestalte te geven, had de organisatie in Theater Odeon een prachtige locatie gevonden. Honderden bezoekers konden genieten van verrassende acts, heerlijke hapjes, muzikanten, maar bovenal van die heerlijke house-hits van vroeger.

lipgloss_revival-3.jpg

lipgloss_revival-1.jpg

lipgloss_revival-4.jpg 

Via Lees verder meer foto’s… 

lipgloss_revival-5.jpg
 
lipgloss_revival-6.jpg
 
lipgloss_revival-7.jpg 
 
lipgloss_revival-8.jpg
 
lipgloss_revival-9.jpg
 
lipgloss_revival-10.jpg
 
lipgloss_revival-11.jpg
 
lipgloss_revival-12.jpg
 
lipgloss_revival-13.jpg 
Artikel delen:
Reacties 20
 1. Super avond gehad. Er is weinig veranderd alleen is iedereen wat ouder geworden;)
  Locatie was chique, geluid super!

  Voor ons oudjes(kuch) was het niet te vol en biertje en wijntje uit glas ipv plastic.  Maak melding

 2. Ik ben er geweest en vond het persoonlijk een veel betere, knussere en gezelligere sfeer dan in Club Minister. Het was mooi vol, geluid was echt goed, wat ook mee hielp is dat het 23+ was zodat we een beetje een unieke sfeer hadden, iedereen beleefde de 90’s op zijn/haar manier.
  Het enige wat ik minder vond was Cuzco op het einde: waren we net lekker aan het dansen, haalt hij het tempo eruit door breaks van 2 tot 3 minuten, steeds weer, vooral na 1:00 uur. Hij werkt naar een climax toe, waarop we allemaal los gaan en dan duurt dat zooo kort.. dat het daarna alweer rustig is en dat danst gewoon niet fijn, ik vind het zelf fijner als we gewoon door zouden kunnen dansen zonder steeds te moeten stoppen.
  Maar verder: chapeau aan de organisatie! 😀


  Maak melding

 3. @1stejohn,

  Lol 🙂 Ik ben in het verleden naar feestjes geweest in de X-Ray waar 5 man stond en had de tijd van mijn leven. Het is ook vaak wat je er zelf van maakt. Ben gisteren niet geweest, maar de locatie is goed en de foto’s zien er sfeervol uit. Goed voor Zwolle!


  Maak melding

 4. Haha idd Rutger. Helemaal in de laatste dagen van de x ray was het niet zo druk meer.

  Wel weer typisch lipgloss dat Cuszco de sfeer er weer uithaalde. Ook dat deed hij vroeger ook dus was wel een goede revival lijkt mij. Volgende keer maar eens bezoekje brengen om wat gezichten weer te zien


  Maak melding

 5. Hmm, X-Ray. Ik herinner me juist die super feestjes op vrijdag avond (volle bak) die tot de kleine uurtjes doorgingen. Heb het daar wel 7 uur zien worden. Liefhebbers kwamen vanuit het hele land!!

  Lipgloss is nooit mijn ding geweest, veel teveel poeha, veel te slappe muziek, zeker met Cuzco als anti climax dj en geen beleving!


  Maak melding

 6. Dat ligt niet aan Cuzco, dat ligt aan de soort muziek. House is geen muziek van climaxxen, maar van net-niet momenten. Perfect als je drugs hebt gebruikt, maar voor de niet-junkies veel te saai. (naar mijn mening dan)


  Maak melding

 7. Nounou Jasper, Ga jij ff fout. House is juist wel muziek van climaxen, dat voel je, dat hoor je, dat zie je. En niet iedereen die eens een pilletje snoept is meteen een junk. Kan je wel zeggen dat het je mening is maar dat gaat nergens over!  Maak melding

 8. Ik heb vaak genoeg house-dj’s horen draaien (specifiek house de subsoort, niet house als benaming van breed muziekgenre, dus house ten opzichte van hardtrance of dubstep of minimal. etc, als dat het duidelijker maakt). En dat is vrijwel altijd opbouw, opbouw, opbouw, anti-climax, repeat. Aan de andere kant bij bijvoorbeeld trance wordt die opbouw wel afgemaakt met een klapper, het spring moment zeg maar.


  Maak melding

 9. Tja, de welbekende ‘drop’, heeel irritant. Allemaal de handjes in de lucht met een lasershow is na twee keer ook wel weer mooi geweest.

  Goede techno is als een trein met af en toe een opleving, maar minimal is iets om in de auto te luisteren.

  Dubstep zie ik als de drum and base van vroeger. Leuk voor even tot je er knettergek van wordt en alles op elkaar begint te lijken.

  Cuzco is vooral zelf vol van zijn muziek en dat hij een maatje van rob is maakt dat hij op de toptijden mag draaien. Zal wel voor een handje muntjes zijn.
  Hij verzint wel leuke concepten, maar dan moet je niet alleen mee shinen, maar ook een goede set neerzetten en daar faalt hij dik in. Hij draait al tig jaren en als je er dan nog niet bent kan je beter wat anders gaan doen.


  Maak melding

 10. Nou ja, drop is echt een dubstep term, misschien had ik dubstep niet moeten noemen. Trance heeft al 2~3x zo lang die hoogtepunten. En dan in elk nummer. Als die er niet zijn, heb je alleen maar zweven. En dat zie ik al drugs ding.


  Maak melding

 11. Ok, zover kan ik met jullie mee. Alleen dat junkie verhaal is nog steeds veel te kort door de bocht. Je beledigd daar heel veel mensen mee!!


  Maak melding

 12. Nou goed, die wil ik wel nuanceren, idd niet elke drugsgebruiker is een junkie. Maar ik veroordeel het gebruik van harddrugs nog steeds.


  Maak melding

Reageer