A Timeline of Pop!

Zwolle – Back to the sixties or seventies? Of blijft u liever bij de tijd? Tijdens het najaarsconcert van muziekvereniging Kunst na Arbeid, 15 november 2013, krijgt u popmuziek ten gehore van de jaren 60 tot heden. In deze “tijdlijn” komt een diversiteit van artiesten naar voren, u kunt genieten van The Beatles via Bryan Adams tot Amy Winehouse en Psy aan toe.

Het vertrouwde A- en B-orkest zullen hun repertoire ten gehore brengen, maar ook de slagwerkgroep ontbreekt niet. Uiteraard brengen zij allen muziek ten gehore in het thema “A Timeline of Pop!”. Tijdens deze avond zal ook zangeres Wieke in samenwerking met het A-orkest enkele stukken ten gehore brengen.

Wieke Oosterwijk, geboren 17 september 1991 te Zwolle, komt uit een muzikale familie. Ooit begonnen met pianoles, maar na 6 jaar kwam zij tot de conclusie dat dit niet helemaal bij haar paste. Na 9 jaar op basgitaar besloot Wieke ook zanglessen te gaan volgen. Toen zij meer ging zingen is ze samen met haar vader, Martin Oosterwijk (tevens dirigent muziekver. Kunst na Arbeid), begonnen met een jazz-combo waarmee zij een tijdje hebben opgetreden.

Daarna kwam Wieke ook nog in andere formaties terecht en heeft zij veel muzikale ervaringen opgedaan. Wieke is voortdurend bezig met muziek, geïnteresseerd in verschillende muziekstromingen en vindt het leuk om iedere keer weer iets nieuws in de muziek te ontdekken. Kortom: met Wieke zal de avond een veelzijdige en verrassende avond worden.

De avond gaat om 20.00 uur van start in Wijkcentrum SIO, Thorbeckelaan 2 te Zwolle-Zuid, de zaal gaat open om 19.30 uur. Om de kosten van de avond te dekken zal er in de pauze een verloting met leuke prijzen zijn. De toegang is gratis.

Wij zien u graag 15 november 2013 vanaf 19.30 uur in Wijkcentrum SIO. Voor meer informatie kijk op www.kna-zwolle.nl. 

Artikel delen:

Reageer