Line-up MegaWatt Festival Zwolle bekend

Zwolle – Op zaterdag 21 december organiseert High Energy Events MegaWatt Festival. MegaWatt Festival vervangt Fusion of Dance Indoor en gaat de weg die Fusion of Dance Indoor de afgelopen jaren bewandeld heeft, voortzetten. Hiermee legt de organisatie de lat nog hoger om jouw als bezoeker echt een onvergetelijke nacht te bezorgen.

megawatt-2013-hekwerk-banner.jpg 

Met een über dikke line-up verdeelt over maar liefst vijf area’s gaat MegaWatt Festival verder waar Fusion of Dance Indoor is gestopt. Meer dan 50 artiesten, waaronder Radical Redemption (LIVE), Yellow Claw, Kutski uit Engeland, Pet Duo uit Brazilië, Amok uit Duitsland en heel veel anderen, gaan op 21 december deel uitmaken van deze eerste editie van MegaWatt Festival in Zwolle. Bekijk per area de complete line-up via Lees verder…

Area 1: Megabase (raw/hardstyle)

In één van de grootste hallen in de IJsselhallen vind je de raw/hardstyle “Megabase” area. Megabase, wat ook op Fusion of Dance de hardstyle area was, staat voor hard, groot, massaal, ruig en alles wat hiermee te maken heeft. Zo herken je Megabase aan de grote podia, kolossale constructies, snoeihard geluid en last but not least, dikke shows! Maar wat is een area zonder een passende line-up? Beginnend met een heerlijk euforisch gevoel wat halverwege de nacht overvloeit naar keihard beukende RAW Hardstyle, dat is wat je kunt verwachten bij Megabase! Check hieronder de complete line-up in willekeurige volgorde.

Frequencerz

Code Black (AU)

Bass Modulators

LIVE: Crypsis

Adaro

Atmozfears

LIVE: Radical Redemption

Audiotricz

Chain Reaction

Hosted by MC Renegade

 

Area 2: Housteria (eclectic/house)

De eclectic/house area op MegaWatt Festival draagt de naam “Housteria”. Housteria, wat garant staat voor een onbeheerst, wild, crazy maar vooral een waanzinnig gekkenhuis, gaat ook in één van de grootste hallen van de IJsselhallen plaatsvinden. In deze area wordt de populaire eclectische sound gecombineerd met pompende house beats. In een 9 uur durend spektakel gaan artiesten als La Fuente, Yellow Claw, Vato Gonzalez ft. MC Tjen, Kenneth G en Sandro Silva ervoor zorgen dat jij een onvergetelijk avond krijgt. Ook Dyna, bekend van zijn succesvolle “Sexed Up” events is aanwezig op deze eerste editie van MegaWatt Festival. Een ding is zeker, met dikke internationale line-up onder leiding van vocalist MC Iceman krijg jij een “housterische” nacht om niet te vergeten!

La Fuente
Yellow Claw

Kenneth G

Vato Gonzalez ft. MC Tjen

Dyna

Lady Bee

Praia del Sol

Sandro Silva

Hosted by MC Iceman

 

Area 3: Harddefinition by Dr. Rude (freestyle)

Freestyle is vandaag de dag populairder dan ooit en daar heeft High Energy Events, met de komst van Harddefinition, haar steentje aan weten bij te dragen. Harddefinition is een concept waar niks moet en alles mag, met als rode draad in het concept: een hele dikke Freestyle line-up! Eén van de grondleggers van deze “Freestyle” sound zoals wij hem vandaag dag kennen is Rudi Feenstra, beter bekend als Dr. Rude. Speciaal voor deze eerste editie van MegaWatt Festival heeft Dr. Rude een eigen Freestyle area tot zijn beschikking gekregen waar hij alles mag doen en laten. Ook de line-up heeft deze Freestyle koning helemaal zelf in mogen vullen. Bekijk de complete Freestyle line-up hieronder.

Dr. Rude

Kutski (UK)

Mark with a K (BE)

Darkraver

Bass-D
LIVE: Transfarmers

Raoul Coolman
Demassus

Pat B

LNY TNZ
Hosted by MC DL

 

Area 4: Mantis (hard/techno)

Techno liefhebbers opgelet! Op vele verzoek komt het bekende “Mantis” (Poppodium Hedon) concept uit Zwolle terug en wel met een eigen area op MegaWatt Festival! Met een gruwelijk dikke line-up waar o.a. Pet Duo uit Brazilië en Amok deel van uit maken, is Mantis weer helemaal terug! Mantis, bekend van de Hedon en haar diversiteit en brede programmering (Techno/Schranz/Industrial) was voorheen het Techno evenement in Zwolle en omstreken en heeft dan ook een grote achterban in deze regio. Met de invulling van deze muziekstroming op MegaWatt Festival luistert High Energy Events naar de wensen van haar bezoeker en zorgt er tegelijkertijd voor dat er nieuw leven in dit legendarische concept wordt geblazen. Een tipje van de sluier, verwacht in deze area extra lange DJ sets.

 

TKZ

Acid Junkies

Pet Duo (BRA) 2hrs set

Jehuda

Amok (DE)

The Outside Agency

 

Area 5: Rock the Boat (techhouse)

Natuurlijk is er op MegaWatt Festival een heerlijke techhouse area te vinden. In deze speciale “Rock the Boat” area kun je de hele avond compleet los gaan op de techhouse beats van o.a. Erick E, Jess&Miss en Alain Diaz. Ook nachtbraker Dirrty Berry is in deze zaal te vinden. Check hieronder de complete techhouse line-up.

 

Salvano Volez

Jess&Miss

Erick E

Dirrty Berry

Jay Double-U

Alain Diaz vs. Daan DeVito

Asino

Steff Da Campo

The Essentials

Hosted by JPACKMC

Zoals je hebt kunnen lezen heeft MegaWatt Festival maar liefst vijf area’s en is daarmee ook gelijk het grootste en breedste indoor dance festival in de maand december. Deze eerste editie van MegaWatt Festival belooft een editie te worden om nooit meer te vergeten, wacht dus niet langer en scoor je ticket vandaag nog! De Early Bird tickets voor MegaWatt Festival is al weken uitverkocht. Regular tickets zijn nog wel te koop en kosten €39,50 ex.Fee. Deze tickets zijn verkrijgbaar op www.megawattfestival.comwww.highenergyevents.nl of te koop bij een van de 450 Primera Stores bij jou in de buurt.

 

Houdt www.megawattfestival.com goed in de gaten en blijf op de hoogte over het laatste nieuws. Like ook onze nieuwe Facebook pagina www.facebook.com/megawattfestival en zet direct het evenement in je Facebook agenda.

 

MegaWatt Festival

21 December 2013

IJsselhallen Zwolle

22:00 – 07:00 uur

www.megawattfestival.com 

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Dikke party dus. Top!!

  Alleen dit klopt natuurlijk niet: Mantis, bekend van de Hedon en haar diversiteit en brede programmering (Techno/Schranz/Industrial) was voorheen het Techno evenement in Zwolle en omstreken en heeft dan ook een grote achterban in deze regio.

  En legendarisch waren die feesten al helemaal niet, ze zijn niet voor niets gestopt.
  Het echte legendarische Techno feest met keer op keer volle bak was natuurlijk Groovefactory.


  Maak melding

 2. Hoezo is Mantis niet legendarisch, ik vond het altijd super.
  Uiteraard een mening, dus relatief te noemen..
  Trouwens de house area is wel redelijk ‘glossy’ toch?

  Pet duo, lekker indoen!


  Maak melding

 3. MegaWatt Festival heeft 5 area’s waaronder een dikke Eclectic/House area met o.a. Yellow Claw, Vato Gonazalez, Sandro Silva en vele anderen. Ook is er een techhouse area aanwezig met o.a. Erick E, Dirrty Berry en Jess&Miss. Zoals ik het zie, voor ieder wat wils 😉


  Maak melding

 4. Groovefactory was de tijd voor mantis dus naar mijn idee gewoon hetzelfde.

  Denk dat lipfloss het voornamelijk moest hebben van mensen die kijken en bekeken willen worden en was redelijk toegankelijk voor iedereen ook wie niet van house hield. Die tijd is wel geweest met de latinhouse etc. Mensen stellen nu meer eisen aan een festival. Jammer dat er niet meer geïnnoveerd bij studio tas is en er nu al een revival moet komen..
  Nu zijn er meer liefhebbers en kwaliteit eisers van een bepaalde sound en daar speelt de megawatt organisatie goed op in naar mijn idee.  Maak melding

 5. Studio TaS blijft vasthouden aan Lipgloss en dergelijke. Binnenkort ook weer een editie in Odeon.
  MegaWatt komt vooral uit de koker van High Energy Events volgens mij.


  Maak melding

Reageer