Gezellig speeddaten in Zwolle

Zwolle – Speeddaten is een goede manier om in korte tijd veel nieuwe mensen te ontmoeten. Op zaterdag 9 november kun je meedoen met de speeddate-avond van Stichting Vivid Single en Actief in Zwolle (leeftijdscategorie tussen 35 en 55 jaar). Er is een uitgebreide ronde speeddaten dat wordt afgesloten met een drie-gangen diner!
De locatie van deze gezellige avond is een gezellig restaurant in het centrum van Zwolle. Het restaurant is goed bereikbaar voor zowel auto als openbaar vervoer (bushalte is op ca 350 meter afstand). Je wordt om 16.00 uur welkom geheten met een feestelijk welkomstdrankje. Na het welkomstwoord van onze gastvrouwen, waarbij je enkele tips krijgt over speeddaten, begint de speeddate-ronde. Je krijgt 4 minuten om kennis met iemand te maken. Na die 4 minuten beslis je of je meer van iemand wil weten. Je vult dit in op het matchformulier en wie weet rolt er een leuke date uit! Na deze spannende en enerverende speeddate-ronde staat er een heerlijk driegangen diner voor jou klaar. Ook tijdens dit diner kun je natuurlijk nader kennismaken met alle deelnemers!

Na het diner krijg je van de gastvrouwen te horen of er matches zijn. Na de uitreiking van de matches is deze avond ten einde, zo rond 21.30/22.00 uur. Je kunt daarna altijd nog besluiten om om eigen gelegenheid verder te borrelen en na te kaarten. Deze speeddate avond in Zwolle is een heerlijk ontspannen manier voor het ontmoeten van veel nieuwe mensen, waarbij de inwendige mens niet vergeten wordt.
 
In het kort:
Ontvangst met welkomstdrank
Minimaal 10 speeddates
Drie-gangen diner
Begeleiding van 2 gastvrouwen
Voor meer informatie kijk je op www.single-actief.nl of je belt met Sandra Schouten: 0572-366603
Artikel delen:

Reageer