PSV en Ajax volgen Mateusz Klich

Zwolle – PEC Zwolle middenvelder Mateusz Klich speelt nog geen jaar in Zwolle, maar hij kan al rekenen op belangstelling van PSV en Ajax. Dat onthulde VfL Wolfsburg-coach Dieter Hekking tegenover het Poolse sportowefakty.pl. Met Zwolle is de Poolse middenvelder boven verwachting goed aan het seizoen begonnen.

05-07-2013_pec_zwolle_fotopersdag-spelers_en_staf_19.jpg 

De website soccesnews.nl schrijft maandag dat coach Hekking onthult dat hij niet verbaasd is over de goede vorm van de Pool. "Mateusz profileert zich uitstekend in Zwolle en profiteert van de kans die hem geboden is. Hij is in grootse vorm en is een vaste waarde geworden in de Poolse selectie. Zijn vertrek naar Nederland heeft zich uitbetaald’, zegt Hekking tegen de sportwebsite. "Dat blijkt ook wel uit de interesse van Ajax en PSV", vervolgt de oefenmeester van de Duitse middenmoter. "Klich heeft met zijn vertrek het ongelijk van ons bewezen. Een vertrek bij Wolfsburg is dus niet altijd een slechte stap."

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Begrijpelijk, al voor het 2e seizoen een zeer balvaste en talentvolle speler. Hoop dat ze hem in ieder geval tot de zomer kunnen vasthouden.


  Maak melding

 2. Dat gebeurt niet alleen bij PEC, maar bij alle clubs. Je kan als club alleen maar hopen dat dit type spelers de investering waard zijn en ze goed verkocht worden. Daarmee bewerkstellig je groei. Het is dus helemaal niet slecht dat deze clubs geinteresseerd zijn.


  Maak melding

 3. Nee, nee en nog eens nee!
  Laat ze maar zorgen dat hun eigen dure opleidingen en scoutingnetwerk eens wat gaan opleveren.
  Stelletje aasgieren, bah!

  Hopen dat ze bij Zwolle zich de kop niet gek laten maken en deze jongen nog een poosje vast houden.


  Maak melding

 4. SC Heerenveen is destijds kapitaalkrachtig en groot geworden door slim in te kopen en goede spelers weer te verkopen. Dat begon zo’n beetje bij Jon Dahl Tomasson. Later volgden Ruud van Nistelrooij, Alves, Huntelaar enz. Dat kan in Zwolle ook!


  Maak melding

 5. Inderdaad Zwolluh, door spelers voor een markt conforme prijs te verkopen is er steeds meer kapitaal voorhanden. Dit zorgt voor een gezonde club met de mogelijkheid om door te groeien. Ook Mokhtar is goed verkocht en niet zoals hier keer op keer gesteld wordt voor een paar ton!!


  Maak melding

Reageer