Kinderen maken kunst voor Unicef

Zwolle – Zondag 3 november is een bijzondere dag voor kleine kunstenaars. Zij krijgen vanaf 13.00 uur de gelegenheid om in het atelier van het museum kunst te maken.

2013_11-03_afb_persb_kinderkunst_unicef.jpg 

Natuurlijk worden ze daarbij geassisteerd door ervaren krachten en ze kunnen kiezen uit drie workshops, namelijk schilderen, beeldhouwen of mozaïeken, al naar gelang hun belangstelling. En dan volgt aan het eind misschien wel het spannendste deel: de gemaakte kunstwerken worden om 16.00 uur geveild! Hoe meer het kunstwerk ‘waard is’, hoe blijer Unicef wordt. De opbrengst is namelijk voor hen. Daarmee kan de organisatie zich nog beter inzetten om, onder andere, de kindersterfte in arme delen van de wereld terug te dringen. Van de gemaakte kunstwerken worden er drie uitgekozen die tijdelijk in het museum worden geëxposeerd.

Dus ben jij tussen de 4 en 12 jaar en wil je nog meedoen bestel dan een kaartje voor € 7,50 via zwolle4unicef@gmail.com en kom zondag 3 november om 13.00 uur naar het museum aan de Melkmarkt 41 om je creatief uit te leven! Of bent u, volwassene, geïnteresseerd in de gemaakte kunstwerken en wilt u meebieden op 3 november om 16.00 uur, bestel dan ook voor € 7,50 een kaartje via zwolle4unicef@gmail.com.

Meer informatie is te vinden op www.unicef.nl/zwolle. Locatie: Stedelijk Museum Zwolle, Melkmarkt 41, Zwolle.

Artikel delen:

Reageer