Twee politiemedewerkers ontslagen

Zwolle – De politiechef van de eenheid Oost-Nederland heeft onlangs twee politiemedewerkers oneervol ontslagen. Beide medewerkers zijn ontslagen vanwege ernstig plichtsverzuim dat intern is onderzocht. Deze twee zaken staan los van elkaar.

Een politiemedewerker wordt verweten een onder invloed van alcohol een aanrijding tegen een hek te hebben veroorzaakt en nadien te zijn doorgereden. Een andere politiemedewerker wordt verweten bezittingen van een arrestant ontvreemd te hebben. De politie hecht veel waarde aan transparantie en aan betrouwbaarheid en integriteit van medewerkers.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Er staat Oost-Nederland in… Maar waarom staat het bij weblog Zwolle in??? Zouden die twee uit Zwolle komen of werkzaam zijn in Zwolle geweest of zo? Want Oost-Nederland kan ook Twente zijn, of Salland? maar dan zou dat toch niet in het Zwolle nieuws komen?
    Hoe dan ook jammer dat er zullke agenten zijn, schande is dat zeker!


    Maak melding

  2. Nieuwe nationale politie is verdeeld in zogeheten eenheden. Eenheid oost omvat korps ijsselland (waaronder zwolle), noord oost gelderland en twente. Plaats van tewerkstelling kan dus overal zijn.    Maak melding

Reageer