Stadshagenrun klaar voor de start

Zwolle – Op zaterdag 19 oktober vindt – voor de zesde keer alweer – de Unicef Stadshagenrun plaats. In totaal hebben zich meer dan 2.200 lopers en loopsters ingeschreven voor dit sportieve hardloopevenement. Van elke inschrijving gaat 1 euro naar Unicef, het Jeugdsportfonds of Edukans.

az121020_113619.jpg

De Stadshagen Run wordt jaarlijks georganiseerd door Stichting Loopsport Zwolle. Door het enthousiasme van haar clubleden, en familie/vrienden ervan, is de Run uitgegroeid tot een waar evenement. Loopsport Zwolle is een actieve, gezellige organisatie en voor wie dat wil ook meer dan een hardloopclub! Wie de sfeer van Loopsport Zwolle en haar loopgroepen ook eens wil proeven, is van harte welkom om één maand gratis mee te trainen, om daarna pas te hoeven beslissen over deelname. Meer informatie op www.loopsportzwolle.nl.

Starttijd
De Stadshagenrun start in het centrum van Stadshagen. Het parcours is iets aangepast ten opzichte van voorgaande jaren. De starttijden zijn:
9.45 uur Warming up Allio Kids Run
Vanaf 10.00 uur Allio Kidsrun en 1 Engelse Mijl
11.30 uur Concordia 5 kilometer
12.30 uur Run2Day 10 kilometer 

De Unicef Stadshagenrun online!
Meer informatie over de Stadshagenrun is te vinden op de website www.stadshagenrun.nl. Daarnaast is de Stadshagenrun te volgen via Twitter (@USRZwolle) en via Facebook (www.facebook.com/Stadshagenrun).

Artikel delen:

Reageer