20ste editie Studiebeurs Zwolle

Zwolle – Een vervolgopleiding vinden die bij je past is niet makkelijk. Maar op woensdag 6 en donderdag 7 november wordt het studiezoekers wel heel makkelijk gemaakt, dan vinden zij onder één dak bijna 60 mbo-, hbo-, en wo-instellingen. In de IJsselhallen in Zwolle kunnen leerlingen van het voortgezet onderwijs en mbo uit de regio zich oriënteren op een vervolgstudie tijdens Studiebeurs Zwolle.

 

Alweer voor de 20ste keer vindt Studiebeurs Zwolle plaats. Een uniek evenement, want het wordt georganiseerd door de Zwolse mbo- en hbo-instellingen zelf. De toegang is gratis. Tijdens de beurs presenteren bijna 60 verschillende instellingen zich. Ook opleidingen van beroepsorganisaties zoals de Landmacht en de Politie zijn aanwezig. Samen zorgen zij voor een compleet overzicht van opleidingsmogelijkheden voor de ruim 12.000 bezoekers die worden verwacht. Studiebeurs Zwolle wordt jaarlijks voornamelijk bezocht door vmbo-, havo-, vwo-leerlingen en mbo-studenten die in de laatste fase van hun opleiding zitten. Maar ouders en/of verzorgers zijn natuurlijk ook welkom!

Initiatiefnemers

Studiebeurs Zwolle wordt georganiseerd door de Zwolse mbo- en hbo-instellingen: Cibap vakschool voor verbeelding, Groene Welle, Deltion college, Gereformeerde Hogeschool, Katholieke Pabo Zwolle, Landstede mbo, Menso Alting en Windesheim. Het evenement vindt dit jaar voor de 20ste keer plaats.

Artikel delen:

Reageer