Skeelertocht IJsvereniging WVF

Zwolle – Inmiddels zijn de nodige voorbereidingen voor een nieuwe vorstperiode op de ijsbaan bij IJsvereniging WVF al weer getroffen, maar net als voorgaande jaren is het eerst de jeugd die het nodige op de skeelers of de rolschaatsen kan laten zien. Op donderdag 24 oktober 2013 wordt het winterseizoen door WVF geopend met de skeeler/rolschaats tocht door Westenholte.

skeelertocht_17.jpg 

Kinderen van de basisscholen uit Westenholte kunnen hieraan deelnemen. De kinderen die lid zijn van de ijsvereniging, maar niet in Westenholte naar school gaan, kunnen natuurlijk ook meedoen! Opgeven kan via de inschrijflijsten in de scholen. Eventueel kun je je opgeven door een mail te sturen naar de ijsvereniging ( www.ijsverenigingwvf.nl/contact ) (dit kan tot uiterlijk 22 oktober om 20.00 uur) of eventueel door je op donderdag 24 oktober 2013 om 13.30 uur te melden bij het startpunt van de skeelertocht bij een van de bestuursleden van de IJsvereniging.

Vermeld je voornaam, achternaam, adres en je leeftijd. Opgeven = meedoen. De start is op het Tijmpad bij de Steenboerweg, de eerste groep kinderen vertrekt om 14.00 uur. De afstanden variëren van 1500 tot 6000 meter. Ieder kind ontvangt na afloop een leuke herinnering.

Artikel delen:

Reageer