HanZup in Creatieve Coöperatie

Zwolle – Op 1 november van 14 tot 17 uur wordt er weer een HanzUp georganiseerd in de Creatieve Coöperatie te Zwolle. Hier kunnen creatieve ondernemers op zoek naar een goeie opdrachtgever en kunnen opdrachtgevers op zoek naar een creatieve oplossing voor een vraagstuk.

HanZup is een co-creatiesessie door creatieve ondernemers. Per sessie krijgen drie opdrachtgevers de gelegenheid een vraagstuk waarvoor zij een oplossing zoeken te presenteren aan ondernemers in de creatieve industrie. In kleine teams van ongeveer drie ondernemers wordt een antwoord gezocht en gegeven. Iedereen wordt nadrukkelijk uitgedaagd buiten zijn eigen discipline en netwerk te kijken. Aan het eind van de sessie kiest iedere opdrachtgever de voor hem beste oplossing en verstrekt daarmee aan het gelegenheidsteam een opdracht van 2500 euro om de oplossing uit te voeren. Ook alle deelnemers maken met hulp van stemkastjes een keuze. De opdrachtgevers kunnen zich daardoor laten beïnvloeden of hun eigen keus maken.

Medeorganisator Paul van der Ham: “Ons adagio is: Kom binnen met een vraag of ga naar huis met een opdracht! Samenwerking over je eigen grenzen heen ook echt concreet vorm geven en uitvoeren, dat is wat we doen.’’

HanZup is een follow-up van de stopgezette activiteiten van KIZ (Kreatieve Industrie Zwolle). Het geeft een heel concreet, praktisch en resultaatgericht gezicht aan co creatie. Waar netwerken vaak blijft bij ontmoeting en inspiratie zet HanZup een stap verder en levert concrete producten en diensten op, nieuwe samenwerkingsverbanden en nieuwe opdrachtgevers.

De entree voor deze HanZup gratis. Opgeven is wel nodig want er kunnen maximaal 50 mensen deelnemen. Opgeven kan via info@creatievecooperatiezwolle.nl. Op de website van de Creatieve Coöperatie is informatie te vinden over de opdrachten die deze keer verstrekt zullen worden.

Artikel delen:

Reageer