Openluchtbad Zwolle zoekt vrijwilligers

Zwolle – Het zwemseizoen is al weer een kleine maand voorbij. Het bestuur van Openluchtbad Zwolle bestuur is erg blij dat ze in de eerste mooie week van september nog open waren. De komende maanden zal er van alles in gang gezet worden om het bad in 2014 weer klaar te hebben. De gemeente heeft inmiddels opdracht gegeven om de nog openstaande punten van de renovatie af te maken. Het Openluchtbad streeft ernaar om halverwege mei het zwembad weer open te stellen.

23-07-2013_openluchtbad_druk_bezocht_02.jpg 

Een aandachtspunt waar het bestuur van het bad de komende periode over gaan buigen is de verwarming van het water. Het is hierover in overleg met de gemeente. Daarnaast heeft het bestuur voldoende ambities die ze in 2014 willen realiseren. Dit alles kan niet zonder de hulp van (vaste) vrijwilligers. Zoals iedereen weet, bestaat het Openluchtbad door de inzet van vrijwilligers. Het bad heeft vaste vrijwilligers en vrijwilligers die bij het kopen van hun abonnement worden ingeroosterd bij een bepaald soort vrijwilligerswerk. Daarnaast is het Openluchtbad op zoek naar vrijwilligers met specifieke kennis die het zwembad willen helpen.

Hieronder een overzicht van de vrijwilligers die het Openluchtbad zoekt.

Het bestuur van het Openluchtbad is op zoek naar een P&O-adviseur die op vrijwillige basis de Vereniging kan ondersteunen op het gebied van personeel en organisatie. Het bad komt graag met jou in contact als je met ons wilt meedenken over het personeelsbeleid in onze organisatie. Ervaring in de zwembranche is een pré.

Verder wil het zwembad n de groep vaste vrijwilligers uitbreiden. Ze zijn op zoek naar vrijwilligers die hier voldoende tijd voor hebben en die zich minimaal één zwemseizoen willen inzetten voor het Openluchtbad.

Het gaat daarbij om de volgende vaste vrijwilligersdiensten:
•    Technische dienst: Technisch onderlegde personen, zoals werktuigbouwkundigen om te helpen in het ketelhuis (dagelijkse diensten van ongeveer 2 uur worden over de technische dienst verdeeld)
•    Kassacommissie: samen met de overige leden van de kassacommissie zorgdragen voor het reilen en zeilen bij de kassa en de losse vrijwilligers hierbij aansturen (vast dagdelen van 3 uur worden over de vaste vrijwilligers verdeeld)
•    Schoonmaak: wij zijn op zoek naar vaste vrijwilligers die de schoonmaak willen coördineren en de overige vrijwilligers willen aansturen. Deze dagelijkse werkzaamheden worden ook verdeeld over de vaste vrijwilligers.

Heeft u interesse om Openluchtbad Zwolle met een van deze taken te helpen of wilt u graag wat meer doen maar u weet nog niet precies wat, laat dat dan zo spoedig mogelijk weten via bestuur@openluchtbad-zwolle.nl en dan neemt het bestuur contact met u op.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ik mis nog een vrijwilliger doe de bouw werkzaamheden controleert en waarbij kennis van coating een pre is. Verder een vrijwilliger die er voor zorgt dat de schade die ontstaan is aan het zwembad door de verkeerde laklaag aan te brengen gaat verhalen.


    Maak melding

  2. Ik zou ze willen aanraden bij de gemeente Zwolle aan te kloppen, als ze subsidie nodig hebben weten ze de gemeente ook te vinden, dus dat moet nu ook lukken.


    Maak melding

Reageer