Een glimp van SketchCrawl in de Sassenstraat

Zwolle – Tekenmarathon SketchCrawl vindt plaats op 19 oktober in het pand van Sassenstraat Allicht aan de Sassenstraat 20.

Voor de vijfde keer alweer wordt deze zaterdag 19 oktober de tekenmarathon SketchCrawl Zwolle georganiseerd. SketchCrawl is een wereldwijd evenement waarbij overal ter wereld op dezelfde dag mensen bij elkaar komen om te tekenen. Jong en oud, amateurs en professionals; het enige doel van SketchCrawl is om mensen het plezier in het tekenen te laten beleven. Deze keer heeft SketchCrawl de handen inéén geslagen met een ander leuk, creatief Zwols initiatief, namelijk dat van Sassenstraat Allicht. Sassenstraat Allicht wil de Sassenstraat gedurende de donkere wintermaanden voorzien van honderden lampenkappen.

Sassenstraat Allicht gebruikt diverse promotieactiviteiten om crowdfunding en andere financiering te vinden voor dit unieke project. Zo is er de mogelijkheid een lampenkap te ‘adopteren.’ Tegenover de adoptie staat een leuke beloning, van een gezelschapsspel tot een cursus social media. Daarnaast biedt Sassenstraat Allicht op zaterdagen de gelegenheid lampenkappen te ‘glimpen’ (versieren) in het pand aan de Sassenstraat 20. De maker van de mooist ‘geglimpte’ lamp krijgt een leuke prijs! SketchCrawl deelnemers zijn uiteraard in de gelegenheid om naast het tekenen ook een lamp te glimpen, mits je een eigen lampenkap meeneemt.

Alle tekenliefhebbers zijn welkom op zaterdag 19 oktober van 12.00 tot 16.00 uur aan de Sassenstraat 20. Deelname is uiteraard helemaal gratis! Kinderen onder de 12 jaar zien wij graag onder begeleiding, en aanmelden via sketchcrawlzwolle@gmail.com is gewenst. Neem je eigen tekenspullen mee, iets om op te zitten, en natuurlijk een lampenkap als je wilt glimpen!

Voor meer informatie zie: https://www.facebook.com/sketchcrawlzwolle en https://www.facebook.com/SassenstraatZwolle

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Sassenstraat, het is niets, het was niets en het wordt ook niets.
    Heden maandagamiddag is er tussen de Grote Kerk en het Beth. Kerkplein geen enkele winkel open, OHHHHHHHHHH wat gezellig die suffe Sassenstraat.


    Maak melding

Reageer