Griezelen tijdens tweede Plas in je Broek Nacht

Zwolle – Wegens de populariteit van vorig jaar wordt er dit jaar voor de tweede keer de Plas in je Broek Nacht georganiseerd. De spooktocht voor de jongeren uit Dieze, de Indische buurt, Aa-landen en Wipstrik wordt gehouden in de nacht van 24 oktober. Jongeren vanaf groep 8 kunnen zich opgeven tot en met dinsdag 22 oktober. De griezellocatie b.  

Griezelen is hot, dat is te merken aan de populariteit van de Walibi Fright Night onder jongeren. Dit jaar zal de Plas in je Broek Nacht nog spannender zijn, jongeren en buurtbewoners worden namelijk ondersteund door twee professionele ‘griezelaars’. Deelname bedraagt twee euro per persoon en de jongeren moeten zich om 21.30 uur verzamelen op het Simon van Slingelandtplein.

Aanmelden
Je aanmelden voor de Plas In Je Broek Nacht kan individueel maar ook als groep van maximaal zes personen. Aanmelden kan tot en met dinsdag 22 oktober. Vul hiervoor het formulier verkrijgbaar bij Jeugdhonk Dieze West, de Vlasakkers, Free2Move en het kantoor van Travers Welzijn aan het Simon van Slingelandtplein in Dieze-Oost in of stuur simpelweg een mailtje naarplasinjebroeknacht@gmail.com. De Plas In Je Broek Nacht is voor jongeren vanaf groep 8.

Op dit moment kunnen vrijwilligers, die jongeren een toffe nacht willen bezorgen, zich ook aanmelden. De Plas in je Broek Nacht wordt georganiseerd door jongeren en bewoners en ondersteund door Travers Welzijn. 

Artikel delen:

Reageer