Landstede Volleybal verliest van Dynamo

Zwolle – Dat het winnen van de Supercup geen garanties biedt voor het volgende duel bleek woensdagavond in het sportcentrum van Landstede. Landstede Volleybal liep deze avond tegen het eerste verlies van het nieuwe seizoen aan. Tegen Draisma Dynamo verloren de Zwollenaren met 1-3. De setstanden waren: 21-25, 25-27, 25-15 en de beslissende 18-25.

landstede-dynamo.jpeg

Landstede Volleybal had vorige week een geweldige start van het seizoen. Na winst in de competitie tegen streekgenoot Reflex Kampen (0-3) wonnen de volleyballers uit Zwolle zondag de Supercup na winst op Orion. Woensdag zat het team van Redbad Strikwerda er heel anders bij. Er werden veel fouten gemaakt. Voor Strikwerda was het zichtbaar tandenknarsen woensdag. Landstede startte dus zeer matig, en daar maakten de gasten uit Apeldoorn gretig gebruik van. Het liep snel uit naar een 0-1 voorsprong. De tweede set was spannend. Dynamo won nipt met 25-27. De derde set was het succesvolle Landstede van het vorig seizoen weer zichtbaar. De regerend landskampioen won deze set overtuigend met 25-15. Deze flow konden de volleyballers niet volhouden. De laatste set ging verloren met een beschamende 18-25.

lan-dyn-4.jpg 

lan-dyn-2.jpg

lan-dyn-6.jpg 

Via Lees verder meer foto’s… 

lan-dyn-1.jpg
 
Komend weekend (19 oktober) speelt Landstede Volleybal tegen SSS in Barneveld . De week erna staat het eerste duel in de CEV Cup op het programma. De mannen spelen op woensdag 23 oktober in Duitsland tegen TV Ingersoll Bühl.
 
lan-dyn-5.jpg 
 
lan-dyn-3.jpg  
 
lan-dyn-7.jpg
 
lan-dyn-8.jpg
 
lan-dyn-9.jpg
 
lan-dyn-10.jpg
 
lan-dyn-17.jpg
 
lan-dyn-11.jpg
 
lan-dyn-12.jpg
 
lan-dyn-13.jpg
 
lan-dyn-14.jpg
 
lan-dyn-15.jpg
 
lan-dyn-18.jpg 
Artikel delen:

Reageer