Bankmedewerkers helpen bij zorginstelling Frion

Zwolle – Op donderdag 17 oktober ontvangen diverse zorginstellingen in Zwolle 160 medewerkers van ABN AMRO. De medewerkers komen uit hele land naar de Overijsselse hoofdstad om activiteiten te ondernemen met maatschappelijke doelgroepen, waaronder cliënten van zorginstelling Frion.

 

Frion is blij dat deze enthousiaste medewerkers zich inzetten en de verbinding zoeken met mensen met een beperking. Hun inzet en betrokkenheid maakt dat cliënten kunnen meedoen aan verschillende creatieve en sportieve activiteiten. Samen creatief en sportief bezig zijn, zijn speerpunten van de dag. Voor mensen met een beperking is het niet altijd vanzelfsprekend om dergelijke activiteiten te ondernemen. Met behulp van zoveel vrijwilligers vinden er mooie ontmoetingen plaats. Denk hierbij aan een workshop keramiek onder leiding van cliënten bij Frions kunstatelier Kunst-Lijn 3, een bezoek met cliënten aan het stadion van PEC Zwolle, samen een workshop basketbal volgen met de bekende basketballer Marvin Martina en een rondleiding door de IJsseltoren van ABN AMRO.

ABN AMRO Foundation

ABN AMRO wil concreet invulling geven aan haar maatschappelijke betrokkenheid. De bank heeft hiervoor de ABN AMRO Foundation in het leven geroepen. Het doel hiervan is medewerkers te stimuleren en te faciliteren om zich als vrijwilliger in te zetten voor maatschappelijke projecten. Frion ervaart dat zij dit daadwerkelijk doen. Regelmatig mag de organisatie een beroep doen op de ABN AMRO Foundation. En er vinden de mooiste ontmoetingen plaats tussen de medewerkers en cliënten. 

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Mooi initiatief om deze mensen bij elkaar te brengen. Ze hebben normaal gesproken zoveel met elkaar te maken terwijl er zo weinig contact is. Vandaag blijkbaar even anders:)


    Maak melding

Reageer